Privítajte Nový rok v zdraví!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.12.2011 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Koncoročné stresy a nervozita v práci aj doma dokážu oslabiť aj ten najpevnejší imunitný systém. Aby ste nepreležali vianočné sviatky v posteli a prežili oslavu Nového roka na bujarej zábave, majte pri sebe prírodného pomocníka.

Koncoročné stresy a nervozita v práci aj  doma dokážu oslabiť aj ten najpevnejší imunitný systém. Aby ste nepreležali vianočné sviatky v posteli a prežili oslavu Nového roka na bujarej zábave, majte pri sebe prírodného pomocníka.

 

Ak vás zachváti prechladnutie alebo iné vírusové ochorenia, okrem smrkania, upchatého nosa, slzenia očí, bolesti hrdla, vás najčastejšie môže trápiť kašeľ. Podľa rôznych prieskumov je práve kašeľ na treťom mieste v zdravotných ťažkostiach, ktoré trápia Slovákov.

 

Aby ste sa kašľa zbavili skôr, ako ním „nakazíte“ aj ostatných, vyskúšajte účinného bojovníka. Je ním prírodný prípravok Hedelix, ktorý obsahuje výťažok z brečtanu popínavého a pôsobí trojitým účinkom proti kašľu. Ten spočíva v uvoľňovaní hlienu, vykašliavaní a zároveň uľavuje pri dráždivom kašli. Vďaka svojej čistej prírodnej forme je vhodný aj pre alergikov a diabetikov a môže sa užívať spolu s inými liekmi. Viac na www.hedelix.sk.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.