Detoxikujte po Vianociach s Acai Berry Detoxify!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 27.12.2011 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Aj Vy ste cez Vianoce opulentne hodovali? Netvárte sa, že nie ;-). Nie ste sama. Vianoce sú predsa sviatkami hojnosti. Po nich by sme sa však mali zamerať na očistu tela a zbavenie sa toxických látok, ktoré ho spolu s nadbytočným prísunom cukrov a tukov zaplavili.

Aj Vy ste cez Vianoce opulentne hodovali? Netvárte sa, že nie ;-). Nie ste sama.  Vianoce sú predsa sviatkami hojnosti. Po nich by sme sa však mali zamerať na očistu  tela a zbavenie sa toxických látok, ktoré ho spolu s nadbytočným prísunom cukrov a tukov zaplavili.

 

Najdôležitejší je odzravenie jedálnička a prísun antioxidantov, ktoré  neutralizujú toxické látky/voľné radikály a pomáhajú vyplaviť ich z tela von. Keďže telo si ich  v potrebnej miere samo vyrobiť nedokáže, musíme mu pomôcť. Nápoj Acai Berry Detoxify je ich doslova plný. Obsahuje najmä koncentrované ovocie Acai berry, ktoré má spomedzi ovocia všeobecne najvyšší ORAC index (medzinárodná jednotka pre porovnávanie obsahu antioxidantov v potravinách). Navyše obsahuje ďalšie antioxidanty ako Yerba maté, Pestrec mariánsky, Aloe vera, vitamíny, stopové prvky a okrem toho má skvelú chuť pripomínajúcu čokoládu s lesným ovocím.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.