Doprajte si pocit luxusu každý deň!
Autor(ka) : Martina
Dátum a čas : 15.11.2011 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nie je ľahké byť ženou: kým predtým väčšina žien vynikala v domácich prácach a výchove detí, dnes sa počet týchto úloh niekoľkonásobne zvýšil. Ženy si musia vedieť dať rady s rôznymi problémami, preto je naozaj dôležité, aby sa každý deň cítili dobre.

Nová kolekcia Always Platinum dá vašej pokožke pocit ľahkej hodvábnej bielizne a vám luxusný pocit pohodlia a ženskosti

 

Nie je ľahké byť ženou: kým predtým väčšina žien vynikala v domácich prácach a výchove detí, dnes sa počet týchto úloh niekoľkonásobne zvýšil. Ženy si musia vedieť dať rady s rôznymi problémami, preto je naozaj dôležité, aby sa každý deň cítili dobre.

 

Skutočná žena sa rada rozmaznáva a skrášľuje. Pekný mejkap, šperky, čerstvo umyté a upravené vlasy – všetky tieto veci sú dôležité k tomu, aby sa cítila sebavedome a uvoľnene.

 

Výzor však nie je všetko. To ako nás vnímajú ľudia v našom okolí nezávisí iba od nášho výzoru, ale taktiež od nášho správania. Existuje mnoho druhov žien, od módnych kočiek cez odhodlané, cieľavedomé ženy až po kultivované dámy. Čo ich od seba odlišuje? Sú to ich pohyby, aura a štýl.

 

Napriek slobodnejšiemu štýlu našej modernej doby, skutočná dáma dôverne pozná etiketu, vie ktorý príbor má použiť na ktoré jedlo, a tiež vie, že menej je niekedy viac. Nie je ani hlučná ani tichá a pozná svoje hodnoty. A čo je najdôležitejšie: trúfa si chovať sa ako žena v tom pravom zmysle slova. A hoci by mohla veľa vecí zvládnuť sama, dovolí mužom, aby jej pomohli, vďaka čomu si vyslúži ich rešpekt.

 

Či už sme kočky alebo skutočné dámy, je vždy príjemné, keď sa k nám chovajú ako k moderným princeznám, tak prečo si neužiť rozmaznávanie, poéziu a elegantnú večeru s mužom našich snov?!

 

Avšak okrem osobnosti a štýlu, jednu vec majú všetky ženy rovnakú: zbožňujeme kvalitnú, krásnu bielizeň a pocit luxusu. Hoci väčšina z nás si nemôže dovoliť diamanty, špičkové topánky a kabelky, ale môžeme si každý deň dopriať trochu luxusu vďaka hodvábnej bielizni a kvalitnému parfumu.

 

Produktoví návrhári v Always pracujú tak, aby ženy potešili a ponúkli im to, čo naozaj hľadajú. Teraz im prinášajú dotyk luxusu v novej kolekcii Always Platinum, s ktorou môžu každý deň pocítiť dotyk hodvábu na svojej pokožke.

 

Vždy je skvelé, keď môžeme zažiariť, ale obzvlášť, keď máme svoje dni. Preto Always prichádza s úplne novou hygienickou vložkou s kvalitným čipkovaným povrchom, ktorý pokožke okrem hebkosti, suchosti a ochrany, poskytne pocit luxusu. Nové vylepšené vnútro obsahuje super absorpčný gél, ktorý tekutinu udrží v sebe a vrchné vrstvy vložky tak zanechá suché. Vďaka tomu sa vyhneme nepríjemným situáciám a môžeme sa cítiť pohodlne a sebavedome. Počas pracovných dní poskytnú slipové vložky Always Platinum vašej bielizni ochranu a vy sa budete môcť cítiť spokojne.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.