Vdýchnite vlasom nový život na 24 hodín so suchými šampónmi od Syoss
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 10.10.2011 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Mastné, spľasnuto vyzerajúce vlasy uberajú na atraktivite mužom ako aj ženám. Ale niekedy jednoducho nie je možné dostať sa do sprchy, keď potrebujete umyť vlasy. Možno ste na cestách a nemáte prístup k tečúcej vode. Alebo vám zamrzlo potrubie počas studených zimných dní, prípadne máte problémy s kotlom. Možno len meškáte na dôležité pracovné stretnutie a nestíhate skočiť do sprchy. Nech už je dôvod akýkoľvek, odteraz máte pomoc po ruke v podobe inovatívneho radu suchých šampónov Syoss.

Mastné, spľasnuto vyzerajúce vlasy uberajú na atraktivite mužom ako aj ženám. Ale niekedy  jednoducho nie je možné dostať sa do sprchy, keď potrebujete umyť vlasy. Možno ste na cestách  a nemáte prístup k tečúcej vode. Alebo vám zamrzlo potrubie počas studených zimných dní, prípadne máte problémy s kotlom. Možno len meškáte na dôležité pracovné stretnutie a nestíhate skočiť do sprchy. Nech už je dôvod akýkoľvek, odteraz máte pomoc po ruke v podobe inovatívneho radu suchých šampónov Syoss.         

Vďaka najnovšiemu prírastku do sortimentu Syoss, suchým šampónom Syoss – môžete čistiť a osviežiť vlasy kedykoľvek budete chcieť bez toho, aby ste mali sprchu či kúpeľňu nablízku. Nové, suché šampóny z kolekcie Syoss poskytujú jeden deň extra sviežosti navyše, bez potreby umývania vlasov a ďalších výdavkov.   

Suché šampóny predstavujú trend, ktorý sa aktuálne šíri Amerikou aj Európou -  absorbujú prebytočnú mastnotu a nečistoty, ktoré robia vlasy na pohľad matnými a mastnými. Aj keď by ste nemali používať suché šampóny každý deň ako náhradu za svoj obvyklý tekutý variant, sú skvelou alternatívou pre chvíle, keď chcete dodať vašim vyčerpaným vlasom nový vietor za behu. Prípadne, ak chcete predĺžiť životnosť vášho účesu o jeden extra deň navyše  – alebo chcete vdýchnuť život vašim fádnym vlasom pred veľkým rande.       

Pokiaľ ide o umývanie vlasov, menej je niekedy viac. Platí to najmä pre ľudí so suchými vlasmi, pretože to znižuje počet prípadov, kedy je vlas v kontakte s vodou.

Nový rad suchých šampónov od Syoss je dostupný vo variantoch Volume Lift (200ml) a Anti-Grease (200ml). Každý deň tak môže byť dobrým dňom pre vaše vlasy, aj keď ich nemáte čas umyť. Nový rad na reguláciu tvorby mastnoty alebo na objem vlasov je ideálny pre ľudí na cestách – a je dostupný za cenu, ktorú si môže dovoliť každý. 

Jednoducho pretrepte vašim vybraným suchým šampónom Syoss, nasprejujte ho do vlasov, vlasy rýchlo prečešte, aby ste ich zbavili akýchkoľvek zvyškov a upravte ako zvyčajne pre kúzelný účes ako od kaderníka, ktorý vydrží ďalších 24 hodín. 

Suché šampóny Syoss sú od septembra dostupné vo väčšine predajní v elegantných a štýlových 200ml fľaštičkách, ktoré sa zmestia do každej kabelky. Táto skvelá novinka poskytuje ideálne riešenie pre vlasy v núdzi a pomáha, aby sa každý deň stal dobrým dňom pre vaše vlasy bez míňania zbytočných peňazí.   



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.