Snoozebaby, najobľúbenejšia hračka detí.
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 28.9.2011 00:00
Kategória : Rodina
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Snoozebaby je holandská značka, ktorá sa zaoberá vývojom produktov pre bábätká, ako sú hracie deky, hračky na maznanie, prebaľovacie podložky, zavinovačky do autosedačiek. Snoozebaby sa zaradil medzi výnimočné hračky dômyseľnými štítkami po stranách, ktoré si deti okamžite obľúbia. Štítky sú určené aj na cmúľanie, čo je pre babätká v určitom veku charakteristickou činnosťou.

Snoozebaby je holandská značka, ktorá sa zaoberá vývojom produktov pre bábätká, ako sú hracie deky, hračky na maznanie, prebaľovacie podložky, zavinovačky do autosedačiek. Snoozebaby sa zaradil medzi výnimočné hračky dômyseľnými štítkami po stranách, ktoré si deti okamžite obľúbia. Štítky sú určené aj na cmúľanie, čo je pre babätká v určitom veku charakteristickou činnosťou.

 

Snoozebaby hračky sú nielen módne, farebné a veselé na pohľad, ale tiež jemné a stimulujú detské motorické zručnosti. V neposlednom rade podporujú ich dotykové a hmatové zmysly. Pôsobia na deti veľmi ukľudňujúco, čo je pre každú matku v istom okamihu veľmi dôležitá vec.

Štítky sa líšia veľkosťou, farebnosťou a použitými materiálmi akými sú: satén, hodváb, menčester a šuštiace látky, ktoré deti obľubujú. Väčšina produktov je vyrobená zo základných látok, ako sú velúr a jersey, ktoré pohlcujú prirodzenú vôňu dieťaťa, pričom sú neskutočne mäkké.

 

Medzi najoblúbenejšie Snoozebaby patria:  


Presne taký zajačik ako má byť – rozkošný, mäkučký a stane sa pre dieťa nerozlučným priateľom na dlhý čas. Moochi je vyrobený z mäkkej bavlny plyšového vzhľadu a je výborný na rozvoj zmyslov - stimuluje hmat, zrak, koordináciu očí a ručičiek.

Snoozebaby zavinovacia deka
Zavinovacia deka je odolná ale zároveň veľmi mäkká, je po obvode vybavená 9 štítkami rôzneho tvaru a materiálu. 

 

Sweet Dreams
Výborná hračka s 12 štítkami, ktoré bábätká obľubujú.
Zábavka „pekné sníčky“ je vyrobená z velúru a bavlny. Deti sa môžu hrať s končekmi či túliť sa k mäkkej a  jemnej bavlne. Bola úplne prvým produktom Snoozebaby a v Holandsku je bestsellerom – veľmi často sa daruje ako prvá hračka pri narodení dieťatka.


Snoozebaby nájdete na www.kids-world.sk, ktorý je distribútorom týchto zaujímavých a dôležitých hračiek pre každé dieťa. Internetový obchod Kidsworld vznikol na podnet mladej holandskej matky žijúcej na Slovensku, ktorá pre svoje deti intenzívne hľadala kvalitné a náučné hračky. Kidsworld zastupuje výhradne značky detských hračiek, ktoré stimulujú predstavivosť detí, rozvíjajú ich fantáziu a podporujú jemnú motoriku. Viac nájdete na www.kids-world.sk.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.