Skupina DESMOD predstaví nový album netradičným spôsobom
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 21.9.2011 22:44
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Kapela Desmod začína 15. septembra 2011 svoje jesenné turné k novému albumu Iný rozmer. A ako už naznačuje aj samotný názov albumu, rozhodla sa kapela predstaviť ho skutočne iným, netradičným spôsobom.

Kapela Desmod začína 15. septembra 2011 svoje jesenné turné k novému albumu Iný rozmer. A ako už naznačuje aj samotný názov albumu, rozhodla sa kapela predstaviť ho skutočne iným, netradičným spôsobom.  

A tak sa vďaka tomu po prvýkrát na Slovensku uskutočnia akustické koncerty priamo v nákupných centrách vo vybraných mestách. Jedným z nich je aj Bratislava, kde sa 22. septembra 2011 o 17.00 h uskutoční koncert Desmodu v nákupnom centre Polus.

Exkluzívnou záležitosťou bude aj autogramiáda spojená s fotením a odštartovanie predaja spomínanej horúcej novinky - albumu Iný rozmer, ktorého nahrávanie finišovalo v tohtoročnom  studenom lete. Kuly na adresu albumu poznamenáva: „Vytvorili sme skutočne niečo iné, keďže sme po prvýkrát na album zaradili aj tri anglické skladby. Celkovo je to príjemná rocková náladovka, ktorá sa fanúšikom, verím, dostane do žíl.“

Na spomínanom turné bude zvláštnosťou to, že v každom meste bude iný krstný hosť. V Poluse sa napríklad v tejto úlohe predstaví kapela Metropolis. Vstup na koncert je bezplatný.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.