Maroš Kramár pripravil pre Slovákov skutočné lahôdky
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 11.9.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vo „svojom“ novootvorenom divadle pripravil Maroš Kramár na september 2011 pre divákov skutočné lahôdky zo sveta hudby a divadla. Návštevníci Ateliéru Babylon sa môžu tešiť, okrem Pavla Hammela, na famóznu Ivu Janžurovú a Evu Holubovú, ale aj na ďalších skvelých českých hercov, ako sú Filip Blažek, Michal Slaný, Kryštof Hádek a Stanislav Remunda.

Vo „svojom“ novootvorenom divadle pripravil Maroš Kramár na september 2011 pre divákov skutočné lahôdky zo sveta hudby a divadla. Návštevníci Ateliéru Babylon sa môžu tešiť, okrem Pavla Hammela, na famóznu Ivu Janžurovú a Evu Holubovú, ale aj na ďalších skvelých českých hercov, ako sú Filip Blažek, Michal Slaný, Kryštof Hádek a Stanislav Remunda.

 

Už v auguste mohli návštevníci Ateliéru Babylon vidieť skvelé predstavenie Prší, v hlavnej úlohe s Karlom Rodenom a jeho životnou partnerkou a rovnako skvelou herečkou Janou Krausovou. A september sa nedá ničím zahanbiť:

 

Pre všetkých milovníkov slovenskej hudobnej legendy pripravil Ateliér Babylon

skutočnú chuťovku - už v utorok 13.septembra si na Námestí SNP 14 môžu vychutnať skvelú atmosféru koncertu Pavla Hammela, ktorý tu súčasne pokrstí aj svoje nové CD Nočná galéria.

 

 

Štvrtok 15.septembra sa bude niesť v znamení legendárnej „Janžurky“. Táto Pani herečka sa predstaví v hre „Vrátíš se ke mně po kolenou“ spolu so svojím partnerom Stanislavom Remundom. V súkromí s ním žije viac ako 40 rokov a majú 2 dcéry. Nezabudnuteľní umelci sa predstavia v crazy komédii, ktorá je návodom pre ženy, ako odhaliť skrývané tajomstvo manžela, a pre mužov, akých chýb sa vyvarovať, aby ich manželstvo zostalo aj naďalej úsmevné.

 



„Vtipná aktuálna hra zo života pre mladšie publikum, kde sa skĺbila skvelá hra s ešte lepším hereckým obsadením“ – takéto a ešte lepšie odozvy divadelných kritikov sa niesli médiami po odohraní predstavenia „Soukromý skandál“ v Českej republike. Práve na túto divadelnú lahôdku sa môžete tešiť v Ateliéri Babylon v pondelok 26.septembra 2011. Hviezdy českého divadla a filmu – Kryštof Hádek a Kristýna Fuitová Nováková, známa tvár televíznej obrazovky Alexander Hemala a nepriehliadnuteľná Eva Holubová, ktorým skvele sekunduje Maroš Kramár, vás vtiahnu do komédie o láske v čase finančnej krízy. „Soukromý skandál“ je príbeh o mladom manažérovi, ktorý po uši v dlhoch využije celosvetovej pandémie úprimnosti a pokúsi sa kvôli peniazom zviesť svoju starnúcu nadriadenú bez toho, aby by si vedel predstaviť, aký veľký škandál tým spôsobí.

 


Ďalšiu divácky veľmi úspešnú komédiu „Vše o mužích“ si môžete prísť užiť v utorok 27.9. alebo v stredu 28.9.2011. Herecký koncert (sexi) pánov Filipa Blažeka, Michala Slaného a Maroša Kramára je určený najmä (no nielen) ženám. Filip Blažek – televízny a filmový herec, ktorý sa preslávil v rozprávke Nesmrtelná teta, Michal Slaný – známy z aktuálneho filmu Nickyho rodina, kde hrá mladého Nicholasa Wintona a Maroš Kramár, ktorého nie je potrebné predstavovať – vám v Gavranovej hre ukážu, ako muži vidia sami seba, za čo sa hanbia a nehanbia a prečo ich ženy vlastne nechápu.  

 


„Vše o mužích je veľmi obľúbená komédia v mnohých krajinách, napríklad v Čechách mala za 3 roky 200 repríz. Keď prídete, možno sa aj dozviete niečo nové o mužoch. V každom prípade sa pripravte na to, že vás bude trochu boleť bránica... - od smiechu. To je jediné, na čo sa nám diváčky často sťažujú. J Teším sa na vás!“, dodáva s úsmevom Maroš Kramár.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.