Nikon pridáva do radu COOLPIX novú štýlovú dvojicu
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 14.9.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Spoločnosť, Nikon Europe dnes posilňuje svoj rad fotoaparátov COOLPIX Style (S) o dva nové modely, ktoré zdvíhajú úroveň farebného štýlu a sofistikovaných funkcií v štíhlom tele. Dvojicu tvorí ultra-štíhly fotoaparát COOLPIX S4150 so šikovným dotykovým ovládaním a výkonný a prenosný kompaktný 16-megapixelový COOLPIX S6150 s objektívom so 7-násobným zoomom.

COOLPIX S4150 s dotykovým displejom a COOLPIX S6150 so 7-násobným zoomom

 

Spoločnosť, Nikon Europe dnes posilňuje svoj rad fotoaparátov COOLPIX Style (S) o dva nové modely, ktoré zdvíhajú úroveň farebného štýlu a sofistikovaných funkcií v štíhlom tele. Dvojicu tvorí ultra-štíhly fotoaparát COOLPIX S4150 so šikovným dotykovým ovládaním a výkonný a prenosný kompaktný 16-megapixelový COOLPIX S6150 s objektívom so 7-násobným zoomom.


„Fotoaparáty COOLPIX S4150 a COOLPIX S6150 sú obidva navrhnuté na zachytenie toho správneho akčného okamihu,“ vysvetľuje Nicolas Gillet, produktový manažér pre spotrebiteľské produkty spoločnosti Nikon Europe. „Štíhly COOLPIX S4150 vás zaujme tak, že ho budete chcieť mať stále so sebou, a jeho funkcie, napríklad záznam videosekvencií v rozlíšení 720p HD stlačením jediného tlačidla, zabezpečia, že ten správny okamih nepremeškáte. Fotoaparát COOLPIX S6150 je dostatočne malý, aby sa zmestil do vrecka alebo do kabelky, ale dostatočne výkonný, aby krásne zachytil detailné zábery aj krajinu.“

Intuitívny dotyk – COOLPIX S4150
S fotoaparátom COOLPIX S4150 si nemusíte vyberať medzi schopnosťami a vzhľadom. Tento šikovný 14-megapixelový fotoaparát sa dodáva v piatich ohromujúcich farbách, vrátane červenej a bronzovej. Pri jeho hrúbke 2 cm a hmotnosti len 128 g o ňom budete sotva vedieť. Keď však budete potrebovať zachytiť nezabudnuteľný moment, fotoaparát bude ihneď pripravený. Ponúka záznam videosekvencií v rozlíšení HD (720p), spúšťaný jediným tlačidlom, a 5-násobný optický zoom, ktorý vás priblíži k snímanej scéne, či už ide o športové stretnutie, koncert alebo promóciu.

 

 

Intuitívny dotykový displej LCD s uhlopriečkou 7,5 cm (3 palce) a vysokým rozlíšením 460 tisíc bodov uľahčuje ovládanie fotoaparátu. Dotyková spúšť umožňuje v režime snímania vybrať v obrazovom poli ľubovoľný zaostrovací bod, na ktorý má fotoaparát zaostriť. Fotoaparát automaticky nastaví správne zaostrenie a expozíciu pre objekt, na ktorý ste ukázali. V režime prehrávania si môžete pomocou dotykového ovládania ľahko prezerať a upravovať snímky a užiť si funkcie ako Maľovanie alebo Prezentácia.

 

Fotoaparát COOLPIX S4150 so širokouhlým objektívom NIKKOR s 5-násobným zoomom a 14-megapixlovým obrazovým snímačom CCD je spojením modernej technológie s jednoduchým ovládaním. Produkuje výnimočne detailné fotografie, ktorú sú pôsobivé aj pri veľkom zväčšení. Štyri moderné funkcie na redukciu rozmazania snímok minimalizujú rozmazanie spôsobené pohybom fotografovaného objektu, slabým osvetlením, alebo chvením fotoaparátu. Obrázky možno ľahko upravovať priamo vo fotoaparáte. K dispozícii sú jednoducho použiteľné filtre a efekty, napríklad efekt Výberové farby, ktorý prevedie obrázok na monochromatický a potom pridá do oblasti, ktorú vyberiete, farebný nádych. Alebo hviezdicový filter Cross Screen, ktorý jasným oblastiam pridá hviezdicový záblesk.

 

Fotoaparát COOLPIX S4150 sa dodáva v piatich farbách: červenej, čiernej, purpurovej, medovo bronzovej a striebornej. Bude k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 139 euro.

 

Dokonalý spoločník na cesty – COOLPIX S6150

Pre tých, ktorí sa chcú dostať ešte bližšie k dianiu, ponúka fotoaparát COOLPIX S6150 moderné funkcie, ktoré ho odlišujú od ostatných. Jeho objektív NIKKOR so 7-násobným zoomom sa môže pochváliť optickým zoomom 28 – 196 mm. 16-megapixelový obrazový snímač zhotovuje snímky také ostré, že aj pri zväčšení na veľkosť plagátu vyzerajú senzačne.

 

Zhotovenie vytúženého záberu už nemôže byť jednoduchšie. Namierte fotoaparát na svoj objekt a zaostrite jednoduchým dotknutím sa dotykového displeja s uhlopriečkou 7,5 cm (3 palce) s vysokým rozlíšením 460 tisíc bodov. Ak spomienky vyžadujú viac ako fotografiu, môžete využiť špeciálne tlačidlo na nahrávanie filmu, ktoré ihneď prepne fotoaparát do režimu snímania videosekvencií. Na dotykovej obrazovke tiež môžete prechádzať zhotovené snímky, vyberať ich a upravovať, keď máte chuť byť kreatívni. Vo fotoaparáte COOLPIX S6150 nájdete aj funkciu úpravy snímok, s ktorou máte prístup k technológiám spoločnosti Nikon, napríklad Rýchle úpravy, Aktívna funkcia D-Lighting, Soft Focus (Zmäkčovací filter) a mnohým ďalším. 

 

Štyri vstavané funkcie redukcie rozmazania snímok, ktoré automaticky minimalizujú vplyv chvenia fotoaparátu, pohybu fotografovaných objektov a slabého osvetlenia, zaisťujú snímky s krásnymi detailmi. Optická redukcia vibrácií je iba jednou z moderných technológií, ktoré zaisťujú mimoriadne výsledky. Takže aj keď fotografujete pohybujúce sa objekty pri plnom zoome, budú snímky s fotoaparátom COOLPIX S6150 vždy zreteľné a ostré.

 

Fotoaparát COOLPIX S6150 prichádza v piatich farbách: fialovej, čiernej, červenej, medovo bronzovej a striebornej. Bude k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu 159 euro.

 

ViewNX 2

Softvérový balíček všetko v jednom ViewNX 2 umožňuje jednoduché a rýchle importovanie, prechádzanie, upravovanie a zdieľanie statických snímok aj videosekvencií. Rovnako ako jeho veľmi úspešný predchodca ViewNX je aj softvér ViewNX 2 jednoducho použiteľnou súpravou programov, ktorá ponúka mnoho funkcií nad rámec štandardných možností operačného systému. Novo pridané moderné funkcie úpravy videosekvencií sú prevzaté priamo z programov pre oceňované profesionálne zrkadlovky Nikon. Používatelia tak môžu vytvárať ohromujúce videosekvencie. Softvér ViewNX 2 sa dodáva so všetkými digitálnymi fotoaparátmi Nikon a je k dispozícii aj na stiahnutie zdarma.

 

EXPEED C2

Pôvodný systém spracovania obrazu EXPEED v sebe obsahoval všetky skúsenosti a technológie vyvinuté za dlhú históriu spoločnosti Nikon. Teraz, vďaka najnovšej verzii známeho systému Nikon EXPEED C2, sa možnosti fotografie ďalej rozširujú: zdokonalené nahrávanie videosekvencií, vysoká výkonnosť pri vysokej citlivosti a maximálna kvalita obrazu. EXPEED C2 maximalizuje výkon snímača na dosiahnutie čistého a realistického obrazu so živými farbami, nižším šumom a hladkými prechodmi tónov, a vynikajúcich snímok a videosekvencií.

 

 

Nikon my Picturetown

Svoje snímky môžete bezpečne a jednoducho zálohovať pomocou portálu my Picturetown (www.mypicturetown.com), on-line služby pre ukladanie a zdieľanie digitálnych fotografií spoločnosti Nikon. Svoje fotografické spomienky môžete jednoducho zdieľať s priateľmi a usporiadať si cenné spomienky do on-line zbierok. Získate 2 GB voľného miesta na ukladanie tisícov spomienok a ak potrebujete uložiť viac snímok, svoje členstvo si môžete kedykoľvek rozšíriť na Zlatý účet.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.