Nehľadajte ideál
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 5.9.2001 18:09
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vo vašich snoch má ten jediný, vysnený princ na bielom koni, či podnikateľ v čiernom BMV, iba kladné vlastnosti. Je atraktívny, nežný, chápavý, obľúbený, vynikajúco tancuje, dobre zarába a vážne uvažuje o spoločnej budúcnosti s vami. Nemá chyby ani slabosti a závidia vám ho celé zástupy kamarátok...Krásne, ale len ako sen, ak sa rýchlo neprebudíte, zistíte, že v honbe za ideálom ste si ani nevšimli, ako ste prišli o chlapa ako stvoreného pre vás. Nebol síce ideálny, ale stavím sa, že ani vy nie ste. Venujte preto, dvoreniu neideálnych jedincov zvýšenú pozornosť.

Hlavne preto, že hľadanie ideálneho muža nemá ani najmenší zmysel. Znie to možno surovo, ale ideálny muž jednoducho neexistuje. Napriek tomu, môže každá z nás nájsť ideálneho (no dobre, buďme úprimné - takmer ideálneho) partnera, ak sama vie, čo potrebuje vo vzťahu s mužom najviac. Neustálu pozornosť? Porozumenie? Zodpovednosť? Pocit istoty? Alebo azda starostlivosť? Oporu? Nezačnite opäť snívať! Všetko toto dohromady aj tak nezískate. Jednoducho preto, že niektoré povahové vlastnosti sa vylučujú.
Radšej sa zamyslite nad tým, čo nedokážete tolerovať vôbec a akú vlastnosť musí partner nevyhnutne mať. Ak si odpoviete na otázku, na čom vám najviac záleží, aká prednosť je pre vás najatraktívnejšia a na zvyšok si zvyknete, alebo to budete schopné bez problémov tolerovať, ste na najlepšej ceste stať sa šťastnou manželkou a nájsť svoj súkromný, len pre vás stvorený ideál! V podstate máte len pár možností.

Spoločník na zábavu

Zbožňujete tanec, rada sa zabávate až rána bieleho, neustále sa pohybujete v spoločnosti priateľov? Vašim živlom je diskotéka a skutočne šťastná sa cítite iba v spoločnosti veselých ľudí? Budúcnosť a rodina sú pre vás veľmi vzdialená perspektíva, teraz sa chcete iba tešiť zo života?
Potom potrebujete niekoho, kto bude vašim verným spoločníkom na parkete, nezničiteľným a vtipným spolubesedníkom, ktorý má množstvo zaujímavých priateľov. Ak má dostatok fantázie a okrem toho obľubuje spontánne, neplánované nájazdy na najvychýrenejšie krčmičky, do skvelých diskoték a zaujímavé miesta, bude pre vás ideálnym partnerom. Vy potrebujete dobrého tanečníka s vlastnou hlavou, pohodového chlapa so zmyslom pre humor.
Nechcite, aby bol navyše zodpovedný, romantický a seriózny...Veď teraz potrebujete partnera najmä na to, aby ste sa mali s kým podeliť o radosť z každého vydareného dňa.

Romantický obdivovateľ

Najviac si ceníte blízkosť? Chcete, aby mal partner pre vás vždy čas, aby vám nosil kvety, mal rád poéziu a filmy o láske? Najkrajšie sú pre vás chvíle strávené vo dvojici, milujete nočné rozhovory o živote, chcete sa s NÍM deliť o myšlienky a pocity a ak tanec, potom radšej „lepák“.
Takýto typ ženy potrebuje partnera, ktorý je jej podobný. Jednoducho, túži mať pri sebe spriaznenú dušu. Vašim ideálom je romantický muž, ktorý sa neostýcha zdôveriť sa a ktorý je trpezlivým poslucháčom. Nepočítajte však s tým, že zároveň bude stáť pevne na zemi, urobí závratnú kariéru, alebo že sa z neho vykľuje duša spoločnosti večne veselých kumpánov. Pozor na reči o svadbe. Takýto muž nerád kuje spoločné plány do budúcnosti, natoľko ešte nedozrel.

Zodpovedný manžel a otec

Uvažujete vážne o založení rodiny, rada sa zabávate, ale bližšie sú vám myšlienky o vlastnom domove a deťoch a každodenné vyváranie, žehlenie a upratovania vo vás nevyvoláva pocit hrôzy. Stereotyp spoločnej domácnosti sa vám nezdá nudný. Viete si predstaviť, že by ste s lásku robili všetko pre svojich najbližších.
Potom potrebujete partnera, o ktorom sa hovorí, že stojí oboma nohami na zemi. Vie, čo chce v živote robiť, je rozvážny a realistický. Vašim ideálom je muž, ktorý chce byť vašim ochrancom. Bude vám oporou, keď budete nútená zúčastniť sa svadby sesternice, ktorú neznášate, vynesie obkladačky na piate poschodie, keď sa pokazí výťah, vyberie vám lieky, keď vás zloží chrípka. Nič to, že nemá dušu romantika a nie vždy chápe vaše nálady, nič to, že je o polnoci ospalý a na večierkoch nebýva obzvlášť zábavný. Určí vám úlohu ženy a matky (ale veď práve to chcete), bude starostlivým manželom a otcom. Jednoducho, ideálny muž. Pre vás.





©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.