Skittles prináša ešte viac dúhy!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 31.7.2011 03:20
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Spoločnosť Wrigley sa na základe obrovského množstva požiadaviek zo strany konzumentov rozhodla obohatiť slovenský trh o nové, väčšie balenie obsahujúce 125 g cukríkov Skittles! Prázdniny sú už v plnom prúde a so Skittles budú ešte šťavnatejšie. Ak plánujete oddychovať na mieste, kde nie je nablízku obchod, zabezpečte si väčšie balenie Skittles, s ktorým sa nestane, že sa po daždi neukáže dúha.

Spoločnosť Wrigley sa na základe obrovského množstva požiadaviek zo strany konzumentov rozhodla obohatiť slovenský trh o nové, väčšie balenie obsahujúce 125 g cukríkov Skittles! Prázdniny sú už v plnom prúde a so Skittles budú ešte šťavnatejšie. Ak plánujete oddychovať na mieste, kde nie je nablízku obchod, zabezpečte si väčšie balenie Skittles, s ktorým sa nestane, že sa po daždi neukáže dúha.

 

Fanúšikovia cukríkov Skittles už určite netrpezlivo očakávajú ešte väčšiu dúhu, než na ktorú boli zvyknutý. Spísali o tom petíciu s názvom Za väčšie Skittles, v ktorej požadovali uvedenie väčšieho balenia cukríkov na slovenský trh. Spoločnosť Wrigley sa rozhodla tejto požiadavke vyhovieť a uvádza na trh 125 gramové balenie Skittles s príchuťou FruitsCrazy Sours. To bude v priebehu júla uvedené do obchodných sietí.

 

„Aj keď sme ovocné žuvacie cukríky Skittles uviedli na slovenský trh iba koncom minulého roka, ihneď sme o ne zaznamenali obrovský záujem. Po niekoľkých mesiacoch sa objavil záujem zo strany konzumentov o ešte väčšie balenie. Skittles sú obľúbené hlavne v USA a Anglicku, kde vznikli a je jasné, že sa tento dúhový fenomén teší veľkej obľube aj na Slovensku,“ hovorí David Forman, Senior Brand Manager značky Skittles.

 

Tak isto ako 38 g balenie, je väčšie 125 g balenie Skittles k dispozícii v dvoch variantoch – ovocné Fruits a kyslejšie Skittles Crazy Sours. Ani vo väčšom balení nebude chýbať päť obľúbených príchutí. Variant Fruits ponúka chuť citrónu, pomaranča, čiernej ríbezle, jahody a limetky. Variant  Crazy Sours obsahuje príchuť ananásu, mandarínky, višne, maliny a jablka. Každý cukrík Skittles má mäkký žuvací stred obalený chrumkavou polevou s motívom S. Výhodou Skittles cukríkov je, že sa nikdy nelepia a nerozpúšťajú v dlani.

 

Značka Skittles je obľúbená pre svoj nekonformný prístup k marketingu. Aj preto má v USA na Facebooku tretiu najväčšiu fanúšikovskú skupinu, ktorá má viac ako 18 miliónov členov. Na Slovensku ju v TV spote reprezentuje usmievavý rastaman so žirafou, internet si získal Bill Trefill – nefalšovaný Skittling Master. Ten vo svojich videách predstavuje Skittling – netradičný štýl konzumácie Skittles a udivuje stovky návštevníkov stránok www.skittling.sk. Kto sa mu vyrovná, vyhrá dvojtýždennú cestu na safari do Afriky pre dve osoby. Víťaz si so Skittles pozrie krásy Kene, Tanzánie a Zanzibaru. Zájazd je v hodnote viac ako 3 400 €. Ďalší traja finalisti, ktorí sa umiestnia na 2., 3. a 4. mieste si tiež prídu na svoje. V hre sú totiž 3 notebooky Dell Inspiron 15R, každý v hodnote viac ako 900 €. K nim dostanú aj 3 vymeniteľné kryty, každý v hodnote 54 €. Finalisti, ktorí skončia na 5. až 15. mieste, si odnesú spolu až 210 balíčkov dúhových cukríkov Skittles.

 

vtipné videá  hľadajte na:http://www.facebook.com/SkittlesCeskoSlovensko

 

Ovocné žuvacie cukríky Skittles vyrába spoločnosť Wrigley. Na slovenský trh boli uvedené v októbri 2010 v dvoch variantoch – Skittles Fruits a Skittles Crazy Sours. Dostupné sú v bežnej obchodnej sieti, odporúčaná cena 38 g balenia pre spotrebiteľa je 0,45€, odporúčaná cena 125 g balenia pre spotrebiteľa je 1,09 €.

Kreatívny fanúšikovia týchto cukríkov zverejňujú svoje zábavné videá aj na YouTube, na ktorom je na tému Skittles môžete pozrieť už  viac než 5000 video príspevkov, najčastejšie s motívom dúhy, ktorú majú tieto ovocné cukríky v znaku. Slovenské facebookovské stránky Skittles môžete nájsť na adrese www.facebook.com/SkittlesCeskoSlovensko. Na slovenskom trhu sú cukríky k dispozícii od októbra 2010.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.