Sezóna čerešní & HARIBO Happy Cherries je tu!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 8.7.2011 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Prepásli ste tohtoročný zber čerešní alebo Vás iba nebaví čerešne zbavovať kôstok? Všetkým milovníkom týchto sladkých plodov prináša spoločnosť HARIBO svoj nový produkt HARIBO Happy Cherries. Lahodné želatínové cukríky chutia ako zrelé čerešne a majú aj ich tvar. Pri výrobe sa používajú, rovnako ako u všetkých ostatných želatínových cukríkoch, výhradne prírodné látky. Farbu im dodávajú ovocné a rastlinné výťažky. Lesklý povrch získavajú želatínové cukríky vďaka včeliemu vosku.

Prepásli ste tohtoročný zber čerešní alebo Vás iba nebaví čerešne zbavovať kôstok? Všetkým milovníkom týchto sladkých plodov prináša spoločnosť HARIBO svoj nový produkt HARIBO Happy Cherries. Lahodné želatínové cukríky chutia ako zrelé čerešne a majú aj ich tvar. Pri výrobe sa používajú, rovnako ako u všetkých ostatných želatínových cukríkoch, výhradne prírodné látky. Farbu im dodávajú ovocné a rastlinné výťažky. Lesklý povrch získavajú želatínové cukríky vďaka včeliemu vosku.

 

„Želatínové produkty HARIBO sú medzi zákazníkmi všeobecne veľmi obľúbené, a preto ich naša spoločnosť ponúka v najrôznejších a stále nových príchutiach či tvaroch. Sezóna čerešní nám poskytla možnosť na dobrý a štýlový štart nášho nového produktu HARIBO Happy Cheries“, hovorí Rostislav Němec, konateľ spoločnosti HARIBO SK. „Veríme, že týmto produktom potešíme nielen všetkých milovníkov čerešní, ale zároveň všetkých fanúšikov našich želatínových cukroviniek“, dodáva Rostislav Němec.

 

 

Želatínové cukríky HARIBO neobsahujú tuk ani cholesterol. Preto je možné ich bez obáv konzumovať aj pri nízkotukovej a nízko-cholesterolovej diéte. Želatína navyše podporuje tvorbu kolagénu, ktorý je dôležitou súčasťou všetkých typov spojivového tkaniva v ľudskom tele.


Vedeli ste, že…

… plané čerešne k nám doputovali z Malej Ázie a pred 3000 rokmi ich vyšľachtili Číňania,

... čerešne majú blahodárny vplyv na ľudský organizmus, pretože pomáhajú čistiť krv, pečeň a ľadviny,

... čerešne sú zdrojom draslíka,

... tradícia prvomájového bozku pod rozkvitnutou čerešňou sa uchádza o zápis do svetového zoznamu nemateriálnych kultúrnych statkov organizácie UNESCO?

 

 

 

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.