Nové prírodné sirupy pre deti SodaStream
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 4.7.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vyskúšajte novú kolekciu prírodných sirupov SodaStream Natural For Kids, vyvinuté špeciálne pre deti. Sirupy sú pripravené z čistej ovocnej šťavy, sú mierne prisladené a obohatené dennou doporučenou dávkou vitamínu C. Neobsahujú žiadne umelé príchute, umelé farbivá alebo sladidlá, ani konzervanty. SodaStream Natural For Kids sa bude predávať v 3 lahodných príchutiach, ktoré si deti určite obľúbia:

Vyskúšajte novú kolekciu prírodných sirupov SodaStream Natural For Kids, vyvinuté špeciálne pre deti. Sirupy sú pripravené z čistej ovocnej šťavy, sú mierne prisladené a obohatené dennou doporučenou dávkou vitamínu C. Neobsahujú žiadne umelé príchute, umelé farbivá alebo sladidlá, ani konzervanty. SodaStream Natural For Kids sa bude predávať v 3 lahodných príchutiach, ktoré si deti určite obľúbia:

 

·         Pomaranč a broskyňa

·         Jablko

·         Jahoda

 

S prístrojom SodaStream a novými sirupmi si tak vykúzlite lahodné nápoje ľahko a rýchlo a to priamo z čerstvej vody z vodovodu. Stačí, keď jemne nasýtenú vodu dochutíte napr. jablkovým alebo jahodovým sirupom a fľašu, v ktorej ste nápoj pripravili, len jednoducho pribalili do školskej tašky alebo do auta. Sirupy SodaStream Natural For Kids sú výbornou voľbou pre tých, ktorý chcú zdravo zahnať smäd svojich detí… a samozrejme aj ten svôj.

 

Nové sirupy budú v základnej ponuke. Z jedného balenia o objeme 750 ml pripravíte cca. 6 l kvalitného nápoja. Prístroje, bombičky a sirupy je možné zakúpit v širokej maloobchodnej sieti alebo v e-shopoch.

 

Čo je SodaStream

SodaStream je inovatívny systém pre výrobu perlivých a ochutených nápojov z čerstvej pitnej vody. A to presne s toľkými bublinkami, koľko ich máte radi, pretože si intenzitu nasýtenia volíte sami stlačením tlačidla. SodaStream využíva plniteľnú bombičku a nepotrebuje k svojej prevádzke už nič viac, ako čerstvú vodu z vodovodu. Okrem toho, že nespotrebováva žiadnu energiu pomáha šetřit aj váš chrbát a prírodu. Zbavíte sa nosenia ťažkých PET fliaš a starostí s tiredením a likvidáciou plastových obalov a plechoviek. SodaStream tak predstavuje zaujímavú alternatívu k baleným soft drinkom alebo perlivej vode. Osviežujúce nápoje si pripravíte podľa svojej chuti, jednoducho a pohodlne a naviac ohľaduplno k životnému prostrediu.

 

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.