SVIEŽE HITY na letné dni vo vašom McDonald´s
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 16.6.2011 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Máte chuť na niečo ľahké, svieže, chutné – skrátka na nejakú dobrotku, ktorá vás osvieži aj zasýti v teplom letnom dni? Zastavte sa v najbližšej reštaurácii McDonald´s a určite si vyberiete medzi lákavými ovocnými novinkami! A to aj v prípade, že si dávate pozor na svoju štíhlu líniu.

Máte chuť na niečo ľahké, svieže, chutné – skrátka na nejakú dobrotku, ktorá vás osvieži aj zasýti v teplom letnom dni? Zastavte sa v najbližšej reštaurácii McDonald´s a určite si vyberiete medzi lákavými ovocnými novinkami! A to aj v prípade, že si dávate pozor na svoju štíhlu líniu.

 

 

ANANÁSOVÁ TYČINKA – je skutočne zdravou novinkou. Šťavnatá tyčinka je z čerstvého ananásu od Chiquity, ktorý pochádza z fariem certifikovaných Rainforest Alliance. Je zabalená vo fólii, ktorá udržuje jej čerstvosť a sviežosť.

Jedna porcia obsahuje: energia: 30 kcal, bielkoviny 0 g, tuky 0 g, sacharidy 8 g, cukry 8 g, vláknina 1 g,

 

 

 

JOGURT S OVOCÍM A BEBE SUŠIENKAMI lahodný jogurt, s lesným ovocím a kakaovými sušienkami vám dodá potrebnú energiu na ďalších pár hodín. Môžete si ho dopriať na desiatu i olovrant, ale aj ako ľahký dezert po obede.  

Jedna porcia obsahuje: energia 340 kcal, bielkoviny 9 g,

tuky 12 g,  sacharidy 49 g, cukry 28 g, vláknina 4 g.

 

 

McFLURRY PODĽA TEBA  - vychutnajte si McFlurry, dezert s mliečnou zmrzlinou. Teraz si ho môžete dochutiť podľa svojich predstáv. Na výber máte tri  druhy polevy a štyri druhy posýpky. Okrem lentiliek a kitkat môžete vyskúšať švajčiarsku čokoládu s medom a mandľovým nugátom Toblerone či lieskové oriešky. Zapojte fantáziu a užite si zmrzlinu vo všetkých variantoch. Kombinovať môžete celé leto!

Jedna porcia (McFlurry jahoda) obsahuje: energia 270 kcal, bielkoviny 6 g, tuky 7 g, sacharidy 46 g, cukry 33 g, vláknina neanalyzovaná.            

 

 

OVOCNÝ POHÁRIK – je skvelá voľba,  keď máte chuť na ľahkú maškrtku. Osviežia vás kúsky šťavnatého jablka, pomaranča,  hrozna a voňavý melón od firmy  Chiquita, takže kvalita je zaručená.

Jedna porcia obsahuje: energia 35 kcal, bielkoviny 1g, tuky 0 g, sacharidy 8 g,



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.