Projekt Cotton made in Africa chráni životy aj životné prostredie
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 20.5.2011 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ak hľadáte jedinečné kúsky, ktorými si spestríte svoj letný šatník, stavte na zodpovedný prístup. Pretože ten z módy zaručene nikdy nevyjde!

Ak hľadáte jedinečné kúsky, ktorými si spestríte svoj letný šatník, stavte na zodpovedný prístup. Pretože ten z módy zaručene nikdy nevyjde!

 Spoločnosť Tchibo vo svojej najnovšej kolekcii prináša okrem ľahkých materiálov v širokej škále farieb aj vybrané tričká a topy, vyrobené zo 100% bavlny v rámci projektu „Cotton made in Africa“. Projekt sa pod záštitou nadácie „Aid by Trade Foundation“ a spoločnosti Tchibo, ktorá kladie  dôraz na zodpovednosť voči životnému prostrediu a udržateľný rozvoj, snaží o dlhodobé zlepšenie životných a pracovných podmienok pre vyše 20 miliónov Afričanov, živiacich sa pestovaním bavlny.

Zapojením do projektu sa títo malopestovatelia učia, ako svoje pole obhospodarovať ekologicky a s vyšším výnosom. Súčasne sú garantovanou výkupnou cenou chránení pred výkyvmi podmienok na trhu.

Kúpou výrobkov s označením „Cotton made in Africa“, medzi ktoré patrí aj tričko so zaujímavým riasením na rukávoch a výstrihu alebo dlhý top s ozdobným prešívaním, môžete aj vy aktívne prispieť k zlepšeniu životnej úrovne mnohých afrických rodín, ako aj k ochrane životného prostredia.

V predaji od 13. júna 2011 v Tchibo obchodoch v Bratislave a v Košiciach.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.