Módna obuv Jar / Leto 2011: NOVÉ TRENDY … prináša spoločnosť DEICHMANN
Autor(ka) : Lucia
Dátum a čas : 6.4.2011 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Jar a leto 2011 budú v znamení slova móda! Každodenná, ležérna a pritom vkusná. Ženská, a zároveň nenápadná. Čaká nás vrstvenie, vojenský štýl, safari i námornícke trendy. Farebné spektrum začína decentnými, neutrálnymi tónmi, pokračuje rôznorodými odtieňmi modrej a končí nesmrteľnou klasikou – čiernou a bielou. Ústredným motívom budú členky – áno, čítate dobre. Členky budú vystavené na obdiv v moderných kratších nohaviciach, čo sa samozrejme prejaví aj na obuvi.

Jar a leto 2011 budú v znamení slova móda! Každodenná, ležérna a pritom vkusná. Ženská, a zároveň nenápadná. Čaká nás vrstvenie, vojenský štýl, safari i námornícke trendy. Farebné spektrum začína decentnými, neutrálnymi tónmi, pokračuje rôznorodými odtieňmi modrej a končí nesmrteľnou klasikou – čiernou a bielou. Ústredným motívom budú členky – áno, čítate dobre. Členky budú vystavené na obdiv v moderných kratších nohaviciach, čo sa samozrejme prejaví aj na obuvi.      

 

Víťazné ťaženie sandálikov v gladiátorskom štýle, či už na nízkej podošve alebo na podpätku, pokračuje aj v prichádzajúcej sezóne. Tento trend sa objavuje na rôznych typoch obuvi – napríklad sandálikoch členkových, čižmových i sandálikoch s plným priehlavkom. Dôležité sú rôzne pásiky, remienky a manžety. Svoju rolu zohrajú aj klinové podpätky a vysoké podošvy z imitácie dreva alebo korku. Oddýchnuť si môžu aj milovníčky pohodlnej obuvi s tenkou podošvou, lebo ani na tú sa v horúcich dňoch nezabudne. A ktoré doplnky a ozdoby dodajú jarným a letným modelom ten správny šmrnc? Pracky, kamienky, kvetinky a výrezy!

 

Nové trendy jari a leta nájdete už teraz v predajniach spoločnosti DEICHMANN, ako vždy za trvalo nízke ceny.

                                        

Nové trendy v módnej obuvi:

 

·       Sandáliky s plným priehlavkom: tak trochu čižmy, tak trochu sandáliky... a hneď je z toho módny trend! Tento rok sú sandáliky s plným priehlavkom zdobené veľkým množstvom cvočkov, ktoré im dodávajú šmrnc a ležérny vzhľad.

·       Dreváky: ich popularita vrcholila v 70. rokoch, potom sa na pár desaťročí stratili, aby sa opäť mohli vrátiť v plnej sile! Či už na podpätku alebo na vysokej podošve – stávajú sa nevyhnutnou súčasťou každého šatníka.

·       Čipky: dlho sa týkali len spodnej bielizne, krojov alebo svadobných šiat, ale teraz nastáva zmena! Objavia sa na obuvi i na doplnkoch a svojou krehkosťou zjemnia každý vzhľad, ktorému dodajú nežný dievčenský nádych a eleganciu.

·       Sandáliky: tohtoročné štýlové sandáliky sú vyššie a vďaka detailom ako manžety, zipsy, šnurovanie a riasenie ich rozhodne neprehliadnete.

·       Námornícky štýl: s nástupom všetkých odtieňov modrej prichádza na módne výslnie samozrejme aj modrá, ktorá dokáže navodiť atmosféru letnej pohody pri mori, tzv. námornícka modrá. Objaví sa na mokasínach, polovysokej obuvi, elegantných modeloch na klinovom podpätku i plátennej obuvi s lykovou podošvou.

·       Šarm & podpätky: šarmantné dámy budú mať príležitosť predviesť sa! Do letného baru totiž budú musieť vyraziť v  lodičkách s pásikmi, ktoré sa vyznačujú neskutočne vysokými podpätkami... a mimoriadnou eleganciou!

·       Remienky & pásiky: na počiatku bola obuv s nízkou podošvou − „kristusky“. Dnes už si bez tohto rímskeho štýlu, pásikov a remienkov leto nedokážeme ani predstaviť a s ním ani letné sandáliky.

·       Klinové podpätky & korok/lyko: bez ľahkej letnej obuvi z prírodných materiálov by to nebolo žiadne leto! Tento rok je v kurze látková obuv na klinovom podpätku z imitácie korku alebo z pleteného lyka. Zdobená kvetinkami, mašličkami alebo v džínsovom štýle.


 

Módna obuv Jar / Leto 2011: NOVÉ TRENDY

… prináša spoločnosť DEICHMANN

 

Obuv, obuv, obuv... kam len oko dovidí! Aspoň tak to vyzerá, keď navštívite jednu z 37 predajní spoločnosti DEICHMANN v Slovenskej republike. Každému milovníkovi módnej obuvi sa tu musí rozbúchať srdce! A každý nákup sa tu stáva zážitkom: široký výber uchvacujúcich modelov, najnovšie trendy, príjemný personál – a trvalo nízke ceny! Aj v tejto sezóne vás zaujme kolekcia „Cindy Crawford kolekcia u 5th Avenue“pravej kože, ktorá je nielen moderná, ale tiež kvalitne a precízne vypracovaná – čo je poznať už na prvý pohľad!

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.