Prvá pomoc pre hokejových nadšencov
Autor(ka) : Lucia
Dátum a čas : 6.4.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pokiaľ máte jasno v tom, že váš partner sa najbližšie týždne bude venovať len výkonom národného tímu, prekvapte ho! A urobte tak ešte skôr ako rozhodca hodí puk na ľad.

Pokiaľ máte jasno v tom, že váš partner sa najbližšie týždne bude venovať len výkonom národného tímu, prekvapte ho! A urobte tak ešte skôr ako rozhodca hodí puk na ľad.

 

Dámy, je to jednoduché. Počas hokejových majstrovstiev máte na výber hneď dve možnosti. Ak patríte do kategórie fanúšikov kolektívnych športov, či už na „plný alebo polovičný úväzok“, oblečte sa do trikolóry, pripravte si hlasivky a spoločne s partnerom a kamarátmi sa nechajte unášať atmosférou hry. Nie je nič lepšie ako nával endorfínov po góle do súperovej bránky. V prípade, že vaša športová znalosť sa končí rozlišovaním hracej plochy a fandenie sa rovná depilácii, nezúfajte. Zoberte svoje rovnako zmýšľajúce kamarátky na nákupy.

Akokoľvek sa rozhodnete, nenechajte nič na náhodu. Namiesto zmäteného behania po obchodoch si zaobstarajte Lidl Box pre fanúšikov. Ten obsahuje všetky dôležité pochutiny ako pivo, colu, arašidy, chipsy, popcorn a pre milovníkov sladkého, aj oblátky. Príjemným prekvapením bude rozpis zápasov, ktorý v boxe určite nájdete. Ak už si spomínané dobroty vychutnáte tiež alebo box len darujete, určite to bude správna voľba.

Box od 18.4.2011 hľadajte v predajniach Lidl.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.