Perlivá novinka - KOFOLA VIŠŇOVÁ - Rýchle osvieženie, ktoré poteší srdce
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 14.3.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Máme pre vás hádanku: je to malé, doslova mini, perlivé, príjemne osviežujúce, s výraznou príchuťou šťavnatých višní, môžete to mať prakticky vždy poruke a keď si to kúpite, vyčaríte úsmev na tváričkách detí v nemocniciach a zmeníte svet k lepšiemu. Uhádli ste! Presne taká je nová pollitrovka Kofola Višňová.

Máme pre vás hádanku: je to malé, doslova mini, perlivé, príjemne osviežujúce, s výraznou príchuťou šťavnatých višní, môžete to mať prakticky vždy poruke a keď si to kúpite, vyčaríte úsmev na tváričkách detí v nemocniciach a zmeníte svet k lepšiemu. Uhádli ste! Presne taká je nová pollitrovka Kofola Višňová.

Jar je ten správny čas, keď má každý z nás chuť vyskúšať niečo nové. Nový účes, novú vôňu, nové tenisky, novú lásku... Kofola to vie, a preto nás pozýva – poďme sa spolu zaľúbiť! Nová Kofola Višňová chutí presne ako láska: na začiatku ťa prekvapí, ak neodoláš, celkom si ťa podmaní, chvíľami je jemne trpkastá a keď ju piješ dúšok po dúšku, nakoniec odhalíš jej nekonečnú sviežosť. Kofola ochutí tvoj život láskou, ktorú môžeš rozdávať ďalej...

V novinke Kofola Višňová sa totiž ukrýva polliter dobra. Čo to znamená? Keď si kúpite pollitrovku vášho obľúbeného osviežujúceho nápoja, 2 centy z každej fľaše Kofola venuje na podporu Občianskeho združenia Bábky v nemocnici, ktoré svojimi divadielkami prináša úsmev a radosť detským pacientom v nemocniciach po celom Slovensku. Kofola Višňová vám prinesie rýchle osvieženie, ktoré poteší srdce. Vaše, aj stovky srdiečok tých najmenších. Kúpite ju vo všetkých dobrých obchodoch.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.