Vašim vlasom stále v pätách – v štúdiách krásy Pierot
Autor(ka) : Mirka
Dátum a čas : 7.3.2011 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Hoci sa o vlasy musíme starať po celý rok, na jar si ich zvyčajne začíname všímať viac. Po mrazivej zime môžu byť zničené, chýba im lesk, sú bez farby, alebo sú menej husté. „Vlasom sa treba venovať celoročne.

Hoci sa o vlasy musíme starať po celý rok, na jar si ich zvyčajne začíname všímať viac. Po mrazivej zime môžu byť zničené, chýba im lesk, sú bez farby, alebo sú menej husté. „Vlasom sa treba venovať celoročne. Ak sa vám zdajú riedke na jar, tak začali vypadávať už niekoľko mesiacov pred tým. Iba vy ste potrebovali dlhší čas to zaregistrovať,“ hovorí kaderníčka a poradkyňa Mirka Zalubelová zo štúdia krásy Pierot Aupark. Panika nič nevyrieši, rovnako ako návšteva prvej drogérie, kde si kúpite šampón, o ktorom usúdite, že je pre vás najvhodnejší. Takýto impulzívny nákup sa neraz končí sklamaním, keďže výrobok nesplní očakávania. Nasleduje tak ďalšia návšteva drogérie. „Je to tak trochu bludný kruh, ktorý sa môže skončiť veľmi nepekne. Ak dobre neodhadnete stav vlasov a vlasovej pokožky, do správneho šampónu sa strafíte iba náhodou. Horšie je, ak si kúpite úplne nevhodný produkt, ktorý vaše vlasy zničí. Pokiaľ chcete pre vlasy len to najlepšie, obráťte sa na odborníka,“ radí Mirka Zalubelová. Profesionálny kaderník vám spraví diagnostiku vlasov a vlasovej pokožky, spýta sa vás, ako často si umývate vlasy a aké problémy vás trápia. Zároveň vám odporučí vhodnú vlasovú kozmetiku a ďalšiu starostlivosť. „Každý klient je individuálny, ale celkovo pri vypadávaní vlasov máme veľmi dobré skúsenosti s kombinovanou terapiou. Tá zahŕňa vonkajšiu i vnútornú výživu vlasov. Na domácu starostlivosť odporúčame šampónovú kúpeľ a intenzívnu starostlivosť Kérastase Specifique. S produktmi tejto rady sú zákazníci veľmi spokojní, o čom svedčí aj množstvo pozitívnych ohlasov na internete,“ odporúča poradca Kérastase Paris Dodo Jankovič zo štúdia krásy Pierot Polus a zároveň dodáva, že starostlivosť treba doplniť aj o výživový doplnok Densi-recharge. „Výsledky sú viditeľné už za dva mesiace,“ dopĺňa Dodo Jankovič. Hoci sa vám prvotná investícia môže zdať vysoká, oplatí sa kúpiť to, čo je overené. Inak sa opäť dostanete do bludného kruhu neustáleho nákupu nevhodných šampónov a kúr, ktoré nefungujú.

 

Na odborníkov by ste sa mali spoľahnúť aj vtedy, ak vás síce netrápia vypadávajúce vlasy, ale máte ich zničené a suché. „U nás vieme poradiť naozaj každému klientovi tak, aby nielen že od nás odchádzal spokojný s pocitom krásnych a na dotyk zdravých vlasov, ale aby vedel pokračovať v domácej starostlivosti,“ hovorí Mirka Zalubelová. Pokiaľ vám odborník vysvetlí, ako správne používať žehličku na vlasy, kulmu či fén, nemusíte sa báť, že by ste si zničili vlasy. „Dnes už na trhu existujú rôzne prípravky s termoreaktívnymi zložkami. Fungujú tak, že vďaka teplu sa dostávajú dôležité látky až do vnútra vlasu a tak ho vyživujú a ochraňujú. Netýka sa to iba prípravkov, ktoré sa nanášajú napríklad pred žehlením vlasov. Existujú aj šampóny a intenzívne kúry, ktoré fungujú na princípe teplej vody. Takéto prípravky nájdete aj v rade Nutri-Thermique od Kérastase Paris. Z tejto značky, ale aj z L´Oréal Professionnel si určite vyberú všetci zákazníci. A je jedno, či majú farbené, zničené alebo kučeravé vlasy,“ vymenúva pozitíva Dodo Jankovič.  Okrem diagnostiky a poradenstva ponúkajú štúdia krásy Pierot už desať rokov služby na profesionálnej úrovni. To je aj myšlienka tohtoročnej kampane „Vašim vlasom stále v pätách“, ktorá oslovuje ženy hľadajúce kvalitu a profesionalitu. „Ešte stále majú niektoré ženy názor, že radšej, akoby mali dať peniaze na kaderníka, odložia si ich na niečo iné. Či už je to fitnes centrum, umelé nechty alebo oblečenie. V niektorých krajinách by ženy neupravené nevyšli na ulicu, nieto ešte do divadla či na oslavu. Snažíme sa toto vštepovať aj našim zákazníčkam. Návšteva kaderníctva, kde vás profesionálne ostrihajú, nafarbia, poradia vám, to nie je žiadna márnivosť. Ale naopak, dôležitá súčasť starostlivosti o svoj zovňajšok, ktorá sa vám vráti niekoľkonásobne,“ uzatvára Mirka Zalubelová. 

 

Náš tip

 

Pre tých, ktorí by chceli na službách či vlasovej kozmetike ušetriť ročne aj niekoľko desiatok eur, pripravilo štúdio krásy Pierot limitovanú edíciu karty Hair Card. Vďaka nej ušetríte až 10 % z ceny služieb a vlasovej kozmetiky. Výhodou karty je aj to, že je prenosná a tak ju môžete zapožičať svojim známym a priateľom. O ďalších výhodách Hair Card, ako aj o službách a produktoch vlasovej kozmetiky sa dozviete viac priamo v štúdiách krásy Pierot v Poluse, Auparku a Apolle, alebo na www.pierot.skwww.haircard.sk.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.