Je váš priateľ, partner či manžel fanúšik hokeja? Urobte mu radosť s originálnymi hodinkami ICE-WORLD Slovakia.
Autor(ka) : Klara
Dátum a čas : 4.2.2011 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Blížiace sa majstrovstvá sveta v hokeji nenechajú chladného žiadneho muža na Slovensku. Každý správny fanúšik predsa podporuje svoj národný tím ako sa patrí. Je taký aj váš priateľ, partner či manžel?

Blížiace sa majstrovstvá sveta v hokeji nenechajú chladného žiadneho muža na Slovensku. Každý správny fanúšik predsa podporuje svoj národný tím ako sa patrí. Je taký aj váš priateľ, partner či manžel? Urobte mu radosť a obdarujte ho originálnymi hodinkami belgickej značky Ice-Watch z kolekcie ICE-WORLD Slovakia. Špeciálne pre Slovenskú republiku vyrobila značka Ice-Watch hodinky v národných farbách so slovenským znakom, ktoré nesmú chýbať žiadnemu oddanému fanúšikovi. Prekvapte svojho partnera týmto originálnym darčekom napríklad na sviatok Sv. Valentína a bude Vás milovať až za hrob!

 

 

Hodinky Ice-Watch z kolekcie ICE-WORLD Slovakia sa vyrábajú v dvoch veľkostiach

„Unisex“ (43 mm) a „Big“ (48 mm). Remienok hodiniek je vyrobený zo silikónovej textúry. Všetky modely sú vodeodolné do 5 ATM, horné sklíčko je vyrobené z minerálneho skla a pre meranie času využívajú typ strojčeka Miyota 2115.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.