S automatickým dávkovaním AutoDos ušetríte až 30 % pracieho prostriedku
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 10.12.2010 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Automatické dávkovacie systémy predstavujú zvýšený komfort pri obsluhe automatických práčok, pretože sa už takmer vôbec nemusíte starať o prací prostriedok. Po úspešnom dávkovacom systéme na tekutý prostriedok Miele LiquidWash prichádza spoločnosť ako jediný výrobca na trhu s automatickým dávkovacím systémom AutoDos dávkujúcim tekutý aj sypký prací prostriedok.

Automatické dávkovacie systémy predstavujú zvýšený komfort pri obsluhe automatických práčok, pretože sa už takmer vôbec nemusíte starať o prací prostriedok. Po úspešnom dávkovacom systéme na tekutý prostriedok Miele LiquidWash prichádza spoločnosť ako jediný výrobca na trhu s automatickým dávkovacím  systémom AutoDos dávkujúcim tekutý aj sypký prací prostriedok.

Automatické dávkovanie predstavuje zvýšený komfort obsluhy - je jednoduché a hygienické. Jednoduché, pretože elektronika dávkovacieho systému AutoDos zvolí automaticky správne druh aj množstvo pracieho prostriedku v závislosti od zvoleného programu. Nemusíte sa už rozhodovať, aký prostriedok by ste mali správne zvoliť. Vďaka základnému nastaveniu podľa odporúčania výrobcu pracieho prostriedku sa navyše zohľadňuje aj tvrdosť vody. Hygienické, pretože zvyšky pracieho prostriedku v klasickom zásobníku, prípadné rozsypanie či rozliatie pracieho prostriedku, sú minulosťou.

Prednosti automatického dávkovania sú jasné na prvý pohľad: riadi sa presne podľa aktuálneho stavu naplnenia bielizne a stupňa jej znečistenia. Tým je vylúčené nedostatočné  či naopak nadmerné dávkovanie pracieho prostriedku. Presným dávkovaním ušetríte až 30 % pracieho prostriedku, čo certifikátom potvrdil aj Öko-Institut vo Freiburgu. Šetríte nielen svoju peňaženku a životné prostredie, ale v konečnom dôsledku aj svoju bielizeň. V prípade potreby, napríklad pri použití špeciálneho prostriedku, kedykoľvek využijete aj klasický zásobník.

Automatický dávkovací systém AutoDos je samostatný prístroj s vlastnou elektronikou, ktorý je elektrickým vedením, prítokovými  a odtokovými hadičkami prepojený s automatickou práčkou. Každý z dvoch zásobníkov má kapacitu 3,7 l a vystačí na cca 70 pracích cyklov. Pri piatich praniach týždenne zásobníky dopĺňate asi raz za štyri mesiace.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.