Pivo, palacinky, čokoláda alebo kávička – takmer zadarmo!
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 7.12.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Mikuláš zo ShopCity stíha okrem Bratislavy aj ďalšie slovenské mestá! Čapovaná plzeň za neuveriteľných 10 centov v Košiciach, francúzske palacinky len za 90 centov v Banskej Bystrici, úžasná varená čokoláda za 99 centov v Nitre a obľúbené latte macchiato len za 30 centov v Prešove.

Mikuláš zo ShopCity stíha okrem Bratislavy aj ďalšie slovenské mestá! Čapovaná plzeň za neuveriteľných 10 centov v Košiciach, francúzske palacinky len za 90 centov v Banskej Bystrici, úžasná varená čokoláda za 99 centov v Nitre a obľúbené latte macchiato len za 30 centov v Prešove.

 

ShopCity prináša tie najlepšie vychytávky v tvojom meste so zľavami až do výšky 90%!  Úspešný internetový portál ShopCity po krátkom čase expanduje do ďalších miest a tak sa môžu všetci obyvatelia Nitry, Banskej Bystrice, Zvolena, Košíc, Prešova, Žiliny a Martina tešiť na tie najlepšie vychytávky v meste. Vianočné darčeky so zľavami až do výšky 90% vďaka novému spôsobu hromadného nakupovania na internete.

 

Na čo sa môžu užívatelia portálu ShopCity tešiť?

Relaxačné wellness pobyty, romantické víkendy, adrenalínové športy, zážitky, najlepšie reštaurácie a bary, kurzy, výlety, vstupenky, kozmetické ošetrenia, procedúry na chudnutie,  vychytené beauty salóny a ešte oveľa viac. Všetko so zľavami až do výšky 90%!

 

ShopCity vám dá vychytený tip na darček!
Darčekový CityKupón, ktorý sa dá kúpiť na ShopCity je ideálny tip na darček pre vašich blízkych - s možnosťou umiestnenia vlastného venovania a samozrejme bez označenia ceny.

 

Aké sú dnes vychytávky na ShopCity?

Čarovný pobyt pre dvojicu v štiavnických vrchoch so zľavou až 51%, revolúcia v chudnutí – neinvazivna liposukcia so zľavou až 61% v 3 mestách Bratislava, Košice, Martin, vyhliadkový let balónom v Košiciach a Prešove s 50% zľavou, darčekový poukaz na ručné čistenie auta v Bratislave so zľavou 53%, predĺženie mihalníc s 50% zľavou v Košiciach, profesionálne bielenie zubov so 43% zľavou v Martine, špeciálna zoštíhlovacia metóda so 40% zľavou v Nitre a 51% zľava do vychytenej reštaurácie v Bratislave.

 

Ako si ShopCity vychytávku kúpiť?
Vychytávku je možné získať jednoduchým spôsobom - stačí navštíviť stránku www.shopcity.sk, kliknúť na „kúpiť“ a zadať emailovú adresu. Peniaze sa odrátajú až po záväznom potvrdení objednávky v ďalšom kroku a výbere spôsobu platby. K zaplateniu dochádza vždy iba vtedy, ak je vychytávka aktívna – čiže sa dosiahol stanovený minimálny počet ľudí k aktivácii. V opačnom prípade zákazník neplatí nič. Šance na získanie atraktívnej zľavy sú väčšie, ak ponuku odporučíte známym a priateľom.

Ako využiť kúpenú službu či produkt?
Po aktivácii vychytávky dostanú zákazníci CityKupón, ktorý ich oprávňuje k využitiu služby alebo zakúpeniu daného produktu u obchodníka. CityKupón je potrebné vytlačiť, predložiť u obchodníka a následne si luxusnú službu užiť. CityKupóny majú spravidla 3 až 6 mesačnú platnosť.

Ako funguje hromadné nakupovanie?
Shopcity.sk je interaktívna služba, ktorá na internete spája kúpyschopných zákazníkov a úspešné lokálne firmy. Na základe overených pravidiel čoraz obľúbenejšieho systému hromadného nakupovania Shopcity ponúka vopred stanovenému počtu záujemcov možnosť zakúpiť si kupón na zľavu u vybraného obchodníka v časovom limite.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.