Parfum, moja láska...
Autor(ka) : Kamila
Dátum a čas : 30.11.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Patríte aj vy k tej skupine žien, ktorá by nedokázala vyjsť z domu ani len na pár minút bez toho, aby bola navoňaná „od hlavy až po päty“ svojim obľúbeným parfumom? Vitajte medzi „závisláčkami.“ Jar, leto, jeseň, zima- vône budú vždy témou číslo jeden. Avšak pozor! Tak ako so zmenou ročného obdobia meníme šatník, mali by sme si urobiť poriadok aj v našej „vonnej garderóbe“.

Patríte aj vy k tej skupine žien, ktorá by nedokázala vyjsť z domu ani len na pár minút bez toho, aby bola navoňaná „od hlavy až po päty“ svojim obľúbeným parfumom? Vitajte medzi „závisláčkami.“ Jar, leto, jeseň, zima-  vône budú vždy témou číslo jeden. Avšak pozor! Tak ako so zmenou ročného obdobia meníme šatník, mali by sme si urobiť poriadok aj v našej „vonnej garderóbe“.

 

Výber parfumu

S kúpou novej voňavky to nie je až také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Aby sme si vybrali skutočne vhodný parfum, ktorý nám „sadne“, je dobré dodržiavať pár overených zásad:

 

1.) Vôňu by sme mali vždy vyskúšať na vlastnej pokožke, pretože PH pokožky je u každého iné. V žiadnom prípade nestačí privoňať k testovaciemu papieriku  alebo flakónu! Vôňa najdlhšie vydrží na miestach pulzových bodov. Aplikujete ju na zápästie, oblasť kľúčnych kostí, tiež na pupok a nevynechajte ani oblasť pod kolenami.

 

2.) Naraz nikdy neskúšajte viac ako 5 vôní. Na papierik aplikujte dve, až tri. V prípade, že sa vám niektorá z nich zapáči, naneste ju na čisté zápästie, no nerozotierajte ju! Ideálne je počkať aspoň 20 minút, aby sa uvoľnili všetky tóny.

 

4.) V zásade sa oplatí do parfumu investovať. Nižšia cena vône sa totiž odzrkadlí na jej kratšej ,,výdrži“. Okrem toho, lacné parfumy obsahujú často syntetické kompozície, keďže tie kvalitné, prírodné, sú často veľmi drahé.

 

5.)Hitom je nákup parfumov cez internet. Široký výber tovaru za bezkonkurenčné ceny a kvalitný servis sú jasnou výhodou. Vyberajte si len overené a bezpečné internetové predajne, napríklad www. parfums.sk.

     

3 tipy na zimné vône:

 

Hugo Boss Intense

Zmyselná a zvodná

Výnimočnou kombináciou tónov vanilkovej orchidey v srdci vône a teplých prenikavých tónov ambry v základe sa táto sexi vôňa vyníma medzi ostatnými konkurentkami. Svojej nositeľke prepožičiava auru neodolateľnosti a jedinečnosti.

 

 

Moschino Glamour

Pravá elegancia

Lepšiu vôňu na sychravé jesenné dni len sotva nájdete. Hlava vône odhaľuje iskrivé tóny kvetu mandarínky, paliny a krištáľovo priezračnej morskej soli. Elegancia a ženskosť je kombinácia, ktorá pristane každej dáme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lancome Hypnose

Žena mnohých tvárí

Podstatou jemnej drevitej orientálnej vône je vanilka, vetiver a mučenka. Zahalí vás do teplých tónov a postará sa o to, aby ste sa po celý deň cítila príjemne a sebavedomo.

 

 

 

Pripravila Kamila Balcová v spolupráci s www. parfums.sk.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.