Na PZP najviac ušetria súčasní klienti Wüstenrot poisťovne
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 18.11.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Wüstenrot poisťovňa tento rok znova pripravila zaujímavú ponuku povinného zmluvného poistenia. Výhodné ceny získajú jej súčasní klienti a tiež tí, ktorí sa okrem povinného zmluvného poistenia rozhodnú aj pre uzavretie havarijného poistenia alebo poistenia finančnej straty SuperGap.

Wüstenrot poisťovňa tento rok znova pripravila zaujímavú ponuku povinného zmluvného poistenia. Výhodné ceny získajú jej súčasní klienti a tiež tí, ktorí sa okrem povinného zmluvného poistenia rozhodnú aj pre uzavretie havarijného poistenia alebo poistenia finančnej straty SuperGap.

Povinné zmluvné poistenie už za 89 €. Túto cenu môžu získať súčasní klienti Wüstenrot poisťovne, a to vďaka tomu, že spoločnosť sa rozhodla ponechať minuloročné sadzby práve pre nich. Výhodnosť tejto ponuky potvrdili tisícky nových klientov, ktorí poisťovni pribudli. Wüstenrot v súčasnosti na povinné zmluvné poistenie poisťuje 100 000 motorových vozidiel.

„Výrazný prírastok nových klientov počas posledného roka potvrdil, že kritériá výpočtu, ako aj výška sadzieb poistného boli nastavené správne, preto v tejto filozofii pokračujeme aj naďalej,“ uviedla poisťovňa.

Zvýhodnený sadzobník je platný pre verných klientov, ktorí v poisťovni:

- už majú dojednané havarijné poistenie KASKO, SuperGap alebo PZP,

- spolu s PZP si dojednávajú poistenie KASKO, SuperGap alebo ďalšie PZP,

- pri dojednaní PZP vedia, že v priebehu 1 mesiaca budú dojednávať poistenie KASKO, SuperGap alebo ďalšie PZP.

Poistenie KASKO a SuperGap sa pritom nemusí týkať motorového vozidla, na ktoré sa dojednáva povinné zmluvné poistenie.

Atraktívne ceny však poisťovňa dáva aj novým záujemcom, tí zaplatia iba o 5 až 10 % viac ako verní klienti. Najvýhodnejšia poistka tak začína na úrovni 99 € ročne.

Nezabudlo sa ani na majiteľov prívesných vozíkov, aj tu obídu najlepšie verní klienti Wüstenrotu, ktorí si ho poistia za 1 €! Noví klienti taktiež nesiahnu hlboko do peňaženky, ročné poistné začína už na sume 9 €.

Na výpočet poistného stále slúžia dve overené kritériá – vek držiteľa a výkon motora motorového vozidla. Práve vďaka tomu Wüstenrot vyhľadávajú mnohí už od roku 2004, kedy ako prvý začal diferencovať podľa počtu kilowattov a nie podľa objemu motora.

Každý klient Wüstenrot poisťovne k povinnému zmluvnému poisteniu získava atraktívny balík asistenčných služieb pre prípad dopravnej nehody, poruchy alebo krádeže na území Slovenska i v zahraničí. Vďaka nim príde pomoc napríklad aj pri defekte alebo nesprávne natankovanom palive. Vysoké ostávajú limity poistného krytia. Poisťovňa vyplatí v prípade poistnej udalosti škody na zdraví až do výšky 2 500 000 €, limit poistného krytia škody na majetku je 700 000 €.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.