Nové produkty pod značkou Linola
Autor(ka) : Katarína
Dátum a čas : 17.11.2010 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nemecká firma Dr.Wolff, ktorá je na slovenskom trhu výhradne zastúpená spoločnosťou MEDAC, prináša na trh ucelený rad špeciálnej kozmetiky a dermatokozmetických prípravkov na atopickú, suchú a citlivú pokožku značky LINOLA. Linola ponúka ucelené riešenie v boji proti atopickej dermatitíde - kožnej chorobe, ktorej príznakom je extrémne suchá, šupinatá, miestami až praskajúca pokožka.

Nemecká firma Dr.Wolff, ktorá je na slovenskom trhu výhradne zastúpená spoločnosťou MEDAC,  prináša na trh ucelený rad špeciálnej kozmetiky a dermatokozmetických prípravkov na  atopickú, suchú a citlivú pokožku značky LINOLA. Linola ponúka ucelené riešenie v boji proti atopickej dermatitíde - kožnej chorobe, ktorej príznakom je extrémne suchá, šupinatá, miestami až praskajúca pokožka.

Chorobou trpia najmú deti a je neprenosná - stav pokožky je zapríčinený dedičnou predispozíciou, imunitnou poruchou obrannej bariéry kože. Obnova buniek  vrchnej vrstvy pokožky  je pomalšia ako proces olupovania kože. Pokožka sa preto nestíha obnovovať, je vysušená, citlivá a začervenaná. Atopickou dermatitídou trpia najmä deti, iba v 10% prípadoch sa prenáša aj do dospelosti.

Linola ponúka riešenie

Na nemecký trh bol prvý výrobok  značky Linola uvedený v roku  1938, kedy vznikol prvý krém na báze vody (emulzia vody v oleji). V roku 1957 prišla na trh Linola Fett ako jedna z prvých silne premasťujúcich emulzií typu voda v oleji s prevahou oleja. Počas ďalších rokov boli vyvinuté a na trh uvedené ďalšie prípravky ako napr. Linola Fett Ölbad. Na  Slovensku  je značka prítomná už od 90.tych rokov.

Tajomstvo receptúry

Hlavnou zložkou jedinečnej receptúry je vysoký obsah pokožke vlastnej  kyseliny linolovej. Tá nahrádza kyselinu linolovú,  ktorú si telo nedokáže samo vytvoriť,  a ktorej nedostatok v atopiou postihnutej pokožke spôsobuje jej vysušenie až bolestivé praskanie. Prípravky radu Linola majú jeden spoločný znak - obnovovať ochrannú kožnú bariéru, zabraňovať ďalšiemu vysušovaniu pokožky a zvyšovať jej elasticitu.

Produtkové novinky

Novinkami na našom trhu sú produkty Linola Shampoo, Linola Dusch und Wasch a  Linola Lotion.

 

Linola Dusch und Wasch – číra, sprchovacia a čistiaca mikroemulzia zabezpečujúca dlhodobú hydratáciu, udržuje optimálne pH a má antibakteriálny účinok. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky, preto minimalizuje vysušujúci efekt vody na pokožku.

 

Linola Lotion – jemne premasťujúci, rýchlo vstrebávajúci sa krém pre zvýšenie elasticity kože, obsahujúci olej z Požitu fariarskeho, ktorý obsahuje až 80 % kyseliny linolovej. Je vhodný pre všetky tipy suchej pokožky ( napr. u seniorov) a pri atopickej dermatitíde predlžuje nezápalovú fázu.

 

Linola Shampoo Veľmi jemný, číri šampón, bez  konzervačných látok, farbív, parfumu a s úplnou absenciou agresívnych substancií. Je vhodný na všetky formy suchej vlasovej pokožky s prejavmi svrbenia, začervenania a lupinami. Podporuje regeneráciu kože a chráni poškodenú pokožku hlavy. Je vhodný na dlhodobé používanie a ako jeden z mála produktov na trhu je vhodný pre deti už od prvého dňa po narodení. 

Pozor, nie je vhodný na mastné vlasy a psoriázu!

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.