Rodina Zlaté sa rozrástla o dva nové produkty – Zlaté sušienky a Zlaté kolieska
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 15.11.2010 23:29
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pre tohtoročnú jeseň pripravila značka Zlaté dva nové prírastky – Zlaté Kolieska a Zlaté Sušienky. V oboch výrobkoch sa značka znovu vracia k tradičnému guľatému tvaru sušienok a zostáva verná poctivej a jednoduchej receptúre.

Pre tohtoročnú jeseň pripravila značka Zlaté dva nové prírastky – Zlaté Kolieska a Zlaté Sušienky.  V oboch výrobkoch sa značka znovu vracia k tradičnému guľatému tvaru sušienok a zostáva verná poctivej a jednoduchej receptúre.

 

 

Zlaté Kolieska sú vynikajúce vďaka rokmi overenej kombinácii sušienky a čokolády. Zákazníci si môžu vybrať z dvoch príchutí – kokosové sušienky polomáčané v mliečnej čokoláde alebo tradičnejšie maslové sušienky polomáčané, taktiež v mliečnej čokoláde.


U Zlatých Sušienok vsadila značka Zlaté na krehkú sušienku s množstvom čokoládových kúskov. Prichádzajú tiež v dvoch príchutiach – sušienky s čokoládovými kúskami a sušienky s čokoládovými kúskami a lieskovými orieškami.

 

 

Do rodiny značky Zlaté patria tradičné a už po generácie obľúbené sušienky a oplátky. Zlaté si už po mnoho rokov zachovávajú časom preverené receptúry a kladú veľký dôraz na výber kvalitných a poctivých ingrediencií. Zlaté Polomáčené, Zlaté Esíčka, Zlaté Derby, Zlaté Rumenky, Zlaté Koka, Zlaté Venčeky či Zlaté oplátky poznajú spotrebitelia často už od detstva, kedy ich dostávali od svojich maminiek a babičiek, a tieto dobroty s nami zostávajú dodnes. Pre mnohých z nás sa stali neoddeliteľnou súčasťou popoludňajšej kávy alebo rodinného stretnutia. Tradične sa vyrábajú v dvoch továrňach: v továrni Opavia v Opave a v továrni Deli v Lovosiciach.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.