AKO NA TO – KRUHY POD OČAMI
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 15.11.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Krehká a citlivá zóna okolo očí je silne popretkávaná krvnými mikrocievkami. Kruhy pod očami súvisia so stavom základnej vaskulárnej siete: spomalené mikrocirkulačné výsledky v menej okysličenej krvi spôsobujú jej namodranie a teda sa objavia kruhy pod očami.

Krehká a citlivá zóna okolo očí je silne popretkávaná krvnými mikrocievkami. Kruhy pod očami súvisia so stavom základnej vaskulárnej siete: spomalené mikrocirkulačné výsledky v menej okysličenej krvi spôsobujú jej namodranie a teda sa objavia kruhy pod očami.

 

Najjednoduchším a najrýchleším spôsobom ich korekcie je zakryť ich pomocou tekutého korektora alebo použiť make-up.  No tiež si môžete priložiť na viečka plátky uhorky, vrecúško čierneho čaju alebo vziať kocku ľadu a prechádzať si ňou pár minút pod očami. Jednou z ďalších rád je ponoriť si tvár do ľadovej vody a žmurkať.

 

Očné partie si môžete prekrvovať aj jemnou masážou. Oči zavrite, položte ukazováky na vonkajšie očné kútiky, stisnite viečka pevne k sebe a udržte v napätí šesť sekúnd, potom oči uvoľnite. Tento postup zopakujte desaťkrát.

 

Pokiaľ sa vám kruhy pod očami robia často, majte na pamäti správnu životosprávu. Vaša strava by mala obsahovať veľa vitamínov, predovšetkým citrusové plody, mrkvu, brokolicu, čučoriedky, ale aj mango a orechy. Vyhýbajte sa slaným pochutinám, ktoré sú častou príčinou opuchnutých očí a nezabúdajte na pitný režim, teda 2-3 l tekutín denne. Dodržiavajte pravidelný a kvalitný spánok a pokúste sa spať na vyššom vankúši. Obmedzte sledovanie televízie, radšej uprednostnite zdržiavanie sa na čerstvom vzduchu.

 

Na odstránenie kruhov a vačkov pod očami sa odporúčajú aj rôzne kozmetické prípravky. Siahnite po takých, ktoré obsahujú peptidy. Ich úlohou je zlepšiť mikrocirkuláciu okolia očí, ale tiež zvýšenie elasticity a napnutia pokožky.

 

TIP :

Opthaceutical je špeciálna biotechnologická emulzia, ktorá vďaka kombinácii účinných látok výrazne pôsobí nielen na tmavé kruhy a vačky pod očami, ale aj proti vráskam.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.