Na slovenský trh prišli nové žuvacie ovocné cukríky Skittles
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 9.11.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Spoločnosť Wrigley predstavila novinku vo svojom slovenskom portfóliu – ovocné žuvacie cukríky Skittles. Cukríky Skittles oslavujú úspechy v zahraničí najmä kvôli svojej šťavnatej chuti a výraznej farebnosti. Veľmi populárne sú napríklad v USA, kde sa predávajú v nezmenenej podobe už viac ako 40 rokov.

Spoločnosť Wrigley predstavila novinku vo svojom slovenskom portfóliu – ovocné žuvacie cukríky Skittles. Cukríky Skittles oslavujú úspechy v zahraničí najmä kvôli svojej šťavnatej chuti a výraznej farebnosti. Veľmi populárne sú napríklad v USA, kde sa predávajú v nezmenenej podobe už viac ako 40 rokov.

 

Ovocné cukríky vo farbách dúhy nájdu zákazníci na slovenskom trhu v dvoch variantoch – ovocné Skittles Fruits a kyslejšie Skittles Crazy Sours. V každom balení sa nachádza mix šťavnatých cukríkov v piatich príchutiach – vo variante Fruits sú to citrón, pomaranč, čierna ríbezľa, jahoda a limetka, vo variante Crazy Sours ide o mix príchutí ananás, mandarínka, višňa, malina a jablko. Každý cukrík Skittles má mäkký žuvací stred obalený chrumkavou polevou. Výhodou Skittles cukríkov je, že sa nikdy nelepia a ani sa neroztápajú v dlani.

 

Pestrofarebné žuvacie cukríky pod značkou Skittles vyrába spoločnosť Wrigley už od roku 1979. Obľúbené sú najmä v USA, kde vznikli, veľkej popularite sa tešia aj vo Veľkej Británii, kde majú 25 - ročnú tradíciu. Ich popularitu dokazuje, okrem iného, aj ich  stránka fanúšikov na Facebooku – v súčasnosti má viac ako 11 miliónov fanúšikov, čo je tretia najväčšia skupina na Facebooku v USA. Kreatívni fanúšikovia týchto cukríkov zverejňujú svoje zábavné videá aj na YouTube, na ktorom je možnosť si na tému Skittles pozrieť viac ako 5000 video príspevkov, najčastejšie s motívom dúhy, ktorú majú tieto ovocné cukríky v znaku.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.