PO KRÁSNYCH PERÁCH NEMUSÍTE IBA TÚŽIŤ...
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 3.11.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zvodné, zmyselné a plné pery, ktoré dodávajú krásny a sexi vzhľad, rozhodne nie sú luxusom ani výsadou mladých dievčat, môže sa nimi popýšiť každá...

Zvodné, zmyselné a plné pery, ktoré dodávajú krásny a sexi vzhľad, rozhodne nie sú luxusom ani výsadou mladých dievčat, môže sa nimi popýšiť každá...

 

Vzhľad pier je daný dedičnosťou alebo môže byť vážne poškodený úrazom či chorobou, no najviac sa na nich podpisuje prirodzené starnutie kože a neúnavná práca tvárových svalov. Už po štyridsiatom roku sa objavujú okolo úst jemné vertikálne vrásky, najmä nad hornou perou a v oblasti od koreňa nosa smerom ku kútikom. Časom sa pery vtáčajú smerom do úst, zmenšujú sa a prestávajú  mať mladistvý vzhľad. Pozvoľna sa tak mení výraz celej tváre. Ako teda docieliť to, aby boli stále hebké a zmyselné?

 

Zväčšenie pier sa stáva v dnešnej dobe stále viac vyhľadávaným zákrokom plastických chirurgov. Miesto aplikácie injekcie je však bolestivé, opúcha a tento zákrok je pomerne nákladný. Lipoceutical patrí medzi prípravky na zväčšenie pier a starostlivosť o pery, ktoré môžu byť alternatívou rôznych injekčných výplní na zväčšenie pier.

Podporuje tvorbu kolagénu, pery zvlhčí a tie sú pevnejšie, hladšie a majú výraznejšie kontúry. Zároveň pery okysličí, vyživí a zabráni ich vysušeniu. Obnovuje štruktúru pier, čím sa znižuje sklon k vráskam. LIPOCEUTICAL Day, je určený na denné použitie a okrem zväčšenia pier dodáva perám potrebnú hydratáciu a regeneráciu. LIPOCEUTICAL Night je určený aj na starostlivosť o pery počas nočného odpočinku.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.