Sladiť sa dá aj zdravo!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 2.11.2010 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Cukor, ako tradičná prísada sladkých jedál a nápojov, má v slovenských kuchyniach úctyhodnú tradíciu. Doba však napreduje míľovými krokmi a doteraz u nás nepoznaný druh sladidla vyrobeného z cukrovej trstiny si získava milovníkov sladkého i v našich zemepisných šírkach.

Cukor, ako tradičná prísada sladkých jedál a nápojov, má v slovenských kuchyniach úctyhodnú tradíciu. Doba však napreduje míľovými krokmi a doteraz u nás nepoznaný druh sladidla vyrobeného z cukrovej trstiny si získava milovníkov sladkého i v našich zemepisných šírkach.

 

Všetkým špecifickým potrebám vychádzajú v ústrety Slovenské cukrovary, ktoré  majú vo svojom portfóliu širokú ponuku trstinových cukrov spĺňajúcich tie najnáročnejšie požiadavky na zdravý životný štýl. Zákazníkom sú dostupné v rôznych prevedeniach, šitých na mieru rozličným požiadavkám. Korunný cukor hnedý trstinový sa výborne hodí na pečenie aj na sladenie studených a horúcich miešaných nápojov práve vďaka svojmu špecifickému charakteru. Jednotlivo balené porcie sú ideálnym doplnkom modernej kancelárie a ozdobou každej šálky. Ten, kto si nevie svoju obľúbenú kávu či čaj predstaviť bez kocky cukru, ktorá sa pomaly a zmyselne prepadá cez hustú penu, určite ocení hnedý trstinový cukor kockový. Značka Slovenské cukrovary prirodzene reaguje na potreby svojich zákazníkov preto im prináša radu hnedých trstinových cukrov tej najvyššej kvality.

 

 

Korunný cukor hnedý trstinový kryštálový

 

Hnedý trstinový cukor je prírodný produkt potvrdený známkou kvality. Výrobok je charakteristický svojou svetlo-zlatou farbou, karamelovou chuťou a jemným sladom so štipkou škorice. Trstinový cukor je výborný na pečenie ale aj na sladenie studených a horúcich miešaných nápojov práve vďaka svojmu špecifickému charakteru.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.