Veľký šéf
Autor(ka) : Natália Križova
Dátum a čas : 7.12.2000 02:00
Kategória : Poviedky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Štefan bol už dávno za vodou. Mal niekoľko prosperujúcich podnikov. Niekoľko sto vytunelovaných miliónov, štvrtý krát vymenenú mladú manželku a samozrejme pozitívny postoj k životu. Napriek tomu, že jeho postava nebola ideálna a už dávno nemal devätnásť, ženy s ním veľmi rady strávili jednu, či viac nocí.




Štefan bol už dávno za vodou. Mal niekoľko prosperujúcich podnikov. Niekoľko sto vytunelovaných miliónov, štvrtý krát vymenenú mladú manželku a samozrejme pozitívny postoj k životu. Napriek tomu, že jeho postava nebola ideálna a už dávno nemal devätnásť, ženy s ním veľmi rady strávili jednu, či viac nocí.
Svoju mladú manželku síce svojím spôsobom miloval, ale na druhej strane, pud lovca v ňom nikdy nezaspal. Keďže si ju kúpil považoval ju za trofej a preto potreboval získať ďalšie trofeje, aby mal pocit, že najlepšie kusy v revíre patria jemu.
Pohodlnosť však urobí svoje a tak si s pribúdajúcim vekom vyberal stále menej komplikované obete. S novou sekretárkou si vlastne vôbec nemienil začať. Mal ju iba pre efekt. Jej hlavným predpokladom na prácu v jeho kabinete boli prsia. Pôvodne si myslel, že sú to väčšie trojky. Ukázalo sa však, že sú to menšie šestky.
Dievčina to síce nebola veľmi inteligentná a v sekretárskych prácach /ani tých cezčasových/ nebola veľmi zbehlá, ale on vedel, že sa naučí…Keďže sa nevedela vyjadriť, aspoň sa vyňadrovala. Robila to očarujúco.
Tie tenké vecičky s veľkým výstrihom ju museli stáť majland. Z desaťtisícky, ktorú dostala každý mesiac jej na to nebude stačiť. Jeho podnikateľské mäkké srdce sa rozhodlo, že si slečna môže privyrobiť. Preto jej pri triedení korešpondencie navrhol, aby si šla pozrieť jeho bazén. Zaklipkala mihalnicami a súhlasila. Keď prišli k bazénu začal sa vyzliekať. Ona stála a v rozpakoch ho pozorovala, v pohľade jej svietila otázka.
Keď vošiel do vody a ona tam ešte stále stála, povedal jej „vyzleč sa!“. Ja sa hanbím, zapípala. „Keď sa hanbíš na čo si sem išla? Veď si si chcela zaplávať. Ty si zaplávaš a ja si za….“ Povedal. Tento argument okamžite pochopila a vyzliekla sa. Najprv ju nechal bezcieľne brázdiť bazén a iba kedy, tedy sa o ňu obtrel. Keď videl s akým nasadením rozťahuje nohy a vydúva prsia pri plávaní. Nevedel sa dočkať. Pritiahol si ju k sebe a zistil, že je mimoriadne prítulná. Keď jej začal jemne hladiť zadok a stehná, okamžite sa ocitol v zajatí jej obrovského poprsia.
Hra s balónikmi, ktorých špičky sa výhražne vztýčili k nebu ho rozpaľovala. Vyzerali na povrchu bazénu ako plávacie vesty. S pocitom istoty sa do nich zabáral. Odrazu pocítil, ako sa jej ruka pod vodou začína opatrne dotýkať jeho pýchy. Jemne mu masírovala miešok a on omladol, ako napokon vždy pri tejto hre, o dvadsať rokov. Cítil rovnaké vzrušenie ako kedysi na internáte, keď si tajne s kamarátom prepašovali do izby baby. Aj ona dýchala rovnako hlučne, ako larvičky z diskotéky.
Teraz sa však už nevrhal na dievčatá strmhlav. Chcel ju ešte chvíľu ponaťahovať. Vyliezol z bazénu a prikázal jej čakať. Odskočil po fľašu skvelého šampanského a spustil protiprúd. Jej nalial perlivý mok do pohára a on si ho spúšťal na jazyk pomedzi jej prsia. Popri pití jej ich stískal a oblizoval.
Jej dych sa prudko zrýchľoval a jej dotyky prestávali byť opatrné. Pomaly ju presunul tam, kde bol umelý prúd najsilnejší.
Chytila sa okraja bazéna a so slastným vzdychom sa oddala štekleniu vodnej masy. Keď začala nahlas vzdychať a do rytmu rozprávať, že to šteklí, že to šteklí,...ubezpečil ju, že môže hocikedy odplávať.
Po tomto vtipe už nevydržal. Chytil ju za jej dobre stavaný zadok a jemne jej roztiahol stehná. Kým jej poprsie a bruško spredu poriadne masírovala voda, on do nej začal zozadu prudko vnikať. Podľa nadšeného prirážania a vzdychov okamžite zistil, že jeho voľba sexretárky bola naozaj správna.
Hneď pri prvej lekcii si svoju prácu zamilovala. Najmä päťtisícku, ktorú dostávala za každý plavecký kurz navyše. Odvtedy si síce ráno triedi korešpondenciu zväčša sám, ale pod stolom sa pilne činí jej krásna blond hlava… Táto činnosť je za tisíc, ale robí to tak dobre, že si začal posielať listy sám.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.