PURECEUTICAL - ČISTIACI GÉL PROTI JEMNÝM VRÁSKAM
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 24.8.2010 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Základná starostlivosť o pleť obsahuje viac vzájomne nadväzujúcich krokov. Jedným z jej najdôležitejších pilierov je nepochybne pravidelné čistenie, ktorého zanedbanie sa môže na pokožke tváre nepríjemne prejaviť. Čistenie a tonizácia by však pleť nemali poškodzovať, preto je nevyhnutné používať výrobky, ktoré sú jemné k pleti a ich zloženie vám plne vyhovuje. V náväznosti na najnovšie výsledky farmakologického a dermatologického výskumu, preto spoločnosť Herb-Pharma vyvinula špeciálny čistiaci prípravok PURECEUTICAL Čistiaci gél proti jemným vráskam.

Základná starostlivosť o pleť obsahuje viac vzájomne nadväzujúcich krokov. Jedným z jej najdôležitejších pilierov je nepochybne pravidelné čistenie, ktorého zanedbanie sa môže na pokožke tváre nepríjemne prejaviť. Čistenie a tonizácia by však pleť nemali poškodzovať, preto je nevyhnutné používať výrobky, ktoré sú jemné k pleti a ich zloženie vám plne vyhovuje. V náväznosti na najnovšie výsledky farmakologického a dermatologického výskumu, preto spoločnosť Herb-Pharma vyvinula špeciálny čistiaci prípravok PURECEUTICAL Čistiaci gél proti jemným vráskam.

 

Čistiaci gél PURECEUTICAL odstraňuje make-up a všetky nečistoty bez toho, aby zanechal pokožku príliš vysušenú. Prípravok na čistenie pleti je ale zároveň aj prevenciou proti jemným vráskam. Dôsledkom jeho používania bude  vaša pleť čistejšia, pevnejšia a hladšia vďaka jedinečnej kombinácii viacerých rastlinných extraktov a peptidov:

Kyselina hyalurónová v lipozómovej forme zohráva dôležitú úlohu pri udržiavaní pevnosti a pružnosti pokožky. Lipozómy totiž pôsobia spoločne s bunkami epidermy, do ktorých uvoľňujú svoj obsah. Hyaluronát sodný zasa zjemňuje pokožku vystavenú slnečnému žiareniu, vracia jej pružnosť a pôsobí ako veľmi účinná a regeneračná zložka proti procesu starnutia, pri poraneniach a poruchách metabolizmu. Hexapeptid nachádzajúci sa v prípravku má pozitívny vplyv proti vráskam a Molekulárny film obsahujúci submikrodisperziu hetopolysacharidov so zvlhčujúcim efektom poskytuje pokožke príjemný pocit. Rastlinný extrakt z Hamamelis virginiana pomáha kontrolovať krvný obeh a má uspokojujúce, osviežujúce a sťahujúce účinky. Medovka lekárska účinkuje antibakteriálne a protizápalovo, rozmarínšalvia majú antioxidačné vlastnosti a tymián má silné antibakteriálne účinky a antimykotické pôsobenie.

 

Výrobok výrazne ovplyvňuje stav a vzhľad pokožky a preto predstavuje najvyššiu kategóriu starostlivosti o pleť – cosmeceutical - kozmeceutikum. Je vhodný pre ženy i mužov a je veľmi dobre znášaný všetkými typmi pleti. Napriek tomu sa však pre jeho vysokú účinnosť odporúča ho pred použitím otestovať na kúsku pokožky a pred úplným nanesením počkať 24 hodín. Pri pravidelnom používaní ho stačí ráno a večer krúživými pohybmi vmasírovať do vlhkej pokožky, čím gél prenikne až do jej vnútra. Po aplikácii si následne tvár opláchnite vlažnou vodou a jemne osušte.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.