Čo nového v trendoch ?
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 25.9.2000 16:18
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Je in, vypiť každé ráno čerstvú šťavu z citrusového ovocia alebo zjesť tabletku C vitamínu, pretože nášmu telu bude ešte chvíľu trvať, kým si uvedomí, že rána sú chladné a dni horúce.


Je in, vypiť každé ráno čerstvú šťavu z citrusového ovocia alebo zjesť tabletku C vitamínu, pretože nášmu telu bude ešte chvíľu trvať, kým si uvedomí, že rána sú chladné a dni horúce. Vitamíny nestačí jesť, až keď sa prechladnutie ohlási. Najhoršie na zmenu teplôt reagujú deti a starí ľudia.
Ak ste sa rozhodli ísť na dovolenku až teraz, musíte vedieť, že je in, byť na dovolenke najmenej tri týždne. Až po tomto čase sa prejaví naozaj efekt zotavenia. Inak sa vrátite domov unavenejší, ako ste odišli. Hlavne sa na dovolenke snažte odpočívať, neplánujte si všetky minúty dňa a nemyslite si, že musíte vidieť a zažiť všetko. Dovoľte si radšej robiť, čo sa vám zachce a hlavne si vyberte miesto, ktoré vám pomôže aj zdravotne. More a morská klíma sú dobré na kožné ochorenia, na priedušky, dýchacie problémy, na chrbticu, zápalové procesy Hory a horský vzduch pomáhajú pri dýchacích problémoch, posilňujú imunitný systém, pôsobia dobre na cievy a na problémy s krvným obehom.
In je, používať čo najmenej cudzích slov, ktoré si mýlia najmä nevzdelaní ľudia. V Británii si zmýlili nedávno pediatričku s pedofilkou, zachránil ju iba rýchly útek.
Je in, nehanbiť sa, ak dostávate posolstvá z iného sveta. Priznal sa k nim aj princ William a posiela mu ich jeho matka princezná Diana.
Je in, piť červené víno a jesť čokoládu. Vedci zistili, že obsahujú voľné radikály, ktoré bránia vzniku rakoviny. Kakaový prášok, z ktorého sa čokoláda vyrába obsahuje flavonoidy, ktoré môžu znížiť riziko tvorby krvných zrazenín. Najzdravšia je pravá horká čokoláda alebo čokoláda na varenie.
Je in používať kúsok gázy alebo igelitu ak niekomu dávate umelé dýchanie. Vo svete sa totiž objavilo viac prípadov, keď sa záchranca nakazil pri záchrane života tuberkulózou, Aidsom alebo inou prenosnou chorobou.
In je, nedržať nijakú diétu, pretože nevyvážená strava, napríklad nedostatok železa, môže znížiť našu duševnú výkonnosť aj inteligenciu, zistili to vedci z londýnskeho King´s College.
In je učiť sa po anglicky. Angličtina si v poslednom čase získala postavenie globálneho jazyka. Na celom svete sa učí po anglicky jeden a pol miliardy ľudí. Bez angličtiny sa nedohovoríte v informatike, v bankovníctve, vo svete financií a marketingu. Angličtina je nevyhnutná pre pohyb po internete, pri hľadaní práce a pri cestovaní. Momentálne má angličtina podobný význam ako kedysi latinčina alebo francúzština v devätnástom storočí.

Je out, piť kolu alebo iné výrobky obsahujúce kyselinu fosforečnú. Fosfor vytesňuje z kostí vápnik. Štúdia harvardskej univerzity potvrdila, na vzorke 460 tinejdžerov, že mládež, ktorá pije kolu, má 3 razy častejšie zlomené kosti ako koloabstinenti.
Out je, robiť zo sexu tabu a nepripustiť sex pred manželstvom. Manželstvo so zlým sexom je utrpením pre oboch.
Out je, používať aspirín ako prevenciu srdcovo-cievnych ochorení. Odborníci síce zistili, že pri užívaní aspirínu najmä u mužov sa riziko infarktu znížilo, no u mužov s vysokým tlakom, vyvolalo často nebezpečné krvácanie, ktoré sa nedá vylúčiť ani u mužov s nízkym tlakom.
Je out, usmievať sa pod fúzy, to bolo sexi v osemnástom storočí, teraz letí široký úsmev, pri ktorom sa dajú zrátať všetky zuby a preveriť stav mandlí.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.