Vášnivé zimné sviatky
Autor(ka) : Gabiks
Dátum a čas : 21.12.2009 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vianoce aj oslavy spojené s príchodom Nového roka túži väčšina z nás stráviť s milovanými ľuďmi. Stolovanie za vianočným stolom, sviatočný prípitok i prvý novoročný bozk by mali určite patriť nášmu partnerovi. A keď odznejú všetky rolničky a ohňostroje ustanú, venujte láske po svojom boku sexi vianočný darček, napríklad v podobe pikantného balíčka od Pepina, či vo forme novoročného sexu. Nezabúdajte, ako na Nový rok, tak po celý rok!

Vianoce aj oslavy spojené s príchodom Nového roka túži väčšina z nás stráviť s milovanými ľuďmi. Stolovanie za vianočným stolom, sviatočný prípitok i prvý novoročný bozk by mali určite patriť nášmu partnerovi. A keď odznejú všetky rolničky a ohňostroje ustanú, venujte láske po svojom boku sexi vianočný darček, napríklad v podobe pikantného balíčka od Pepina, či vo forme novoročného sexu. Nezabúdajte, ako na Nový rok, tak po celý rok!

 

Ak ste nestihli ešte kúpiť všetky vianočné darčeky, máme tu pre vás zopár fajn tipov – tzv. rýchle a pikantné darčeky pre vašu lásku.

» Pepino Spider

Antistresový masážny pavúk oceníte aj mimo spálne. Ide o zaručený recept na uvoľnenie vašej mysle. Ľahkou masážou hlavy stimulujete akupresúrne body, čím dochádza k zníženiu psychického napätia a uvoľneniu endorfínov. Doprajte si jemnú masáž vo dvojici, vďaka ktorej sa zbavíte stresu a tá vás možno inšpiruje i k ďalším radovánkam.

Cena: 4,61 € (Špeciálny masážny pavúk Pepino Spider kúpite v Tescu)

 

» Vibračný krúžok Pepino

Nasadením vibračného krúžku na pýchu „pánov tvorstva“ dochádza k jemnému vibrovaniu, ktoré sa pri pohlavnom styku prenesie aj na ženy. Tak odhoďte zábrany a potešte týmto malým sexi darčekom seba aj svojho partnera, alebo svoju partnerku.

Cena: 2,49 €

 

» Lubrikačný gél Pepino Extasy

Sex je korením života, je jeho bežnou súčasťou. So sexom sa spájajú rozkoš, romantické chvíle, ale tiež zdravý životný štýl. A pokiaľ chcete svoje posteľové hrátky vylepšiť, odporúčaným a klasickým zlepšovákom je lubrikačný gél, ktorý kúpite aj v drogérii. Tento darček určite nezahodíte.

Cena: 3,22 €

 

Vášnivý Silvester

 

Máme pre vás niekoľko pomôcok, s ktorými si horúcu silvestrovskú noc môžete výrazne spestriť. Ani pri takej výnimočnej udalosti, akou je Nový rok nezabúdajte na bezpečnosť a  pri sexe použite kvalitný kondóm. Pepino má v repertoári viacero lákavých druhov: Long Action, Chocolate, Cool Mint, Warming, Colour či klasický Basic a mnohé ďalšie. Každý si nájde TO svoje! Vďaka špeciálnym vrúbkom či krúžkom, aké majú napríklad kondómy 3in1, Pleasure alebo Effect si dostatočne užijete. Záleží len na tom, či dáte prednosť klasike alebo si milovanie trochu viac okoreníte. A nezabudnite pred milovaním vychladiť šampanské, po „tom“ vás skvelo osvieži.

 

 

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.