Šálka na zjedenie!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 18.12.2009 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Predstavte si, že prídete do kaviarne, pri coffee bare si objednáte Vaše obľúbené espresso a pohodlne sa usadíte do kresla. Dopijete espresso a namiesto dezertu si pochutnáte na šálke.

Predstavte si, že prídete do kaviarne, pri coffee bare si objednáte Vaše obľúbené espresso a  pohodlne sa usadíte do kresla. Dopijete espresso a  namiesto dezertu si pochutnáte na šálke.

 

Zdá s Vám to divné? Nemusí! Presvedčia Vás o tom v GREENTREE Caffé.  

 

 

Taliansko – slovenská sieť eco-friendly kaviarní GREENTREE Caffé totiž prichádza s prevratnou novinkou, ktorou je Moka Snack – lahodné, pravé talianske espresso v šáločke z oblátky vyliatej belgickou čokoládou. Celé „dielo“ je zavŕšené šľahačkou a jemne poprášené kvalitným kakaom. 

Šálku schrúmete namiesto dezertu, preto ju ani netreba umývať. A je taká dobrá, že poteší dokonca aj menej maškrtné jazýčky. V súčasnosti je Moka Snack servírovaný iba vo variante káva so šľahačkou ale pripravujú sa ďalšie alternatívne varianty.

 

 

Tento originálny nápad, ktorý je na Slovensku absolútnou novinkou, vznikol ako dôsledok snahy GREENTREE Caffé prinášať zákazníkom niečo nové a jedinečné. Moka Snack v sebe spája originálny nápad s tradične lahodným a kvalitným talianskym espressom, ktoré sa pre Greentree praží priamo v Taliansku.

 

 

Príďte ochutnať, srdečne Vás pozývame!

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.