Ideálny darček pod vianočný stromček
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 16.12.2009 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Hľadáte ideálny darček, ktorým by ste urobili radosť každému mužovi? Tak už nehľadajte! Máme pre vás tip, ktorý vám pri vianočnom stromčeku zabezpečí u obdarovaného spokojný úsmev, na ktorý všetci tak netrpezlivo čakáme.

Hľadáte ideálny darček, ktorým by ste urobili radosť každému mužovi? Tak už nehľadajte! Máme pre vás tip, ktorý vám pri vianočnom stromčeku zabezpečí u obdarovaného spokojný úsmev, na ktorý všetci tak netrpezlivo čakáme.

 

Veď, ktorému mužovi by sa nepáčilo mať dokonale hladkú pokožku bez podráždenia pleti. Presne tento pocit dokáže navodiť iba správny holiaci strojček. Holiace strojčeky môžeme rozdeliť na planžetové a hlavicové holiace strojčeky.  Či si vyberiete jeden alebo druhý záleží len od vás a vašich preferencií. Čo sa týka údržby je najpraktickejšie čistenie vodou, ktoré ale umožňujú iba vodotesné holiace strojčeky. Veľkou výhodou je, ak má holiaci strojček čepele z titánového povrchu, či teflónový povrch holiacich hláv. Taký je napríklad aj elektrický holiaci strojček Remington F7790. Výber je veľký tak neváhajte a vyberajte aby ste to do Vianoc stihli.

 

A dokonale hladká pokožka vášho muža bude odmenou aj pre vás. 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.