OLD SPICE
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 15.12.2009 19:46
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Sú muži, ktorí žijú svoj život naplno a nechcú premeškať žiadnu príležitosť. Old Spice Fireman poskytuje sviežosť, ktorú potrebuje muž, aby bol vo dne v noci pripravený na akékoľvek neočakávané výzvy.

Sú muži, ktorí žijú svoj život naplno a nechcú premeškať žiadnu príležitosť. Old Spice Fireman poskytuje sviežosť, ktorú potrebuje muž, aby bol vo dne v noci pripravený na akékoľvek neočakávané výzvy.

Nový rad Old Spice Fireman oslovuje mladých a aktívnych mužov, ktorí chcú vo svojom živote podať absolútny výkon, nemajú strach z prekážok a sú plní odvahy. Je jedinou voľbou odvážnych mužov, pre ktorých sú prekážky výzvami a ktorí si v mnohých situáciách nemôžu dovoliť robiť kompromisy. Old Spice Fireman udržiava pocit sviežosti po celých 24 hodín, preto ste s ním vo dne aj v noci pripravený reagovať na nečakané výzvy.

Produkty Old Spice Fireman si môžete vybrať z viacerých prevedení presne podľa vašich požiadaviek. Tuhý dezodorant chráni pred potením a dokonale prekryje nepríjemný telesný pach. Dezodorant v spreji sa vynikajúco aplikuje a rýchlo sa vstrebáva, čím okamžite dodáva pocit dlhotrvajúcej sviežosti. S krémovým antiperspirantom Old Spice Fireman vás neprekvapí žiadna nečakaná udalosť. Vďaka špeciálnej technológii účinne predchádza poteniu a zároveň redukuje telesný pach. Gélový antiperspirant, dokonale chrániaci pred potom, je tou správnou voľbou ak sa chcete vyhnúť nepríjemným bielym škvrnám na oblečení. Rad antiperspirantov a dezodorantov je doplnený o sprchovací gél, ktorý dopĺňa poslanie produktov a ponúka dvojitú ochranu pred potom a pachom.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.