Reštaurácia TOWERS
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 6.11.2009 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Všetci gurmáni a znalci kvalitného jedla určite ocenia príjemné posedenie v prostredí steak&salad reštaurácie TOWERS v Troch vežiach na Bajkalskej ulici č.9.

Všetci gurmáni a znalci kvalitného jedla určite ocenia príjemné posedenie v prostredí steak&salad reštaurácie TOWERS v Troch vežiach na Bajkalskej ulici č.9.

Už samotný názov v nás rozvíja predstavivosť gurmána a realita je skutočnosťou...

Reštaurácia TOWERS Vám ponúka Vám len to najkvalitnejšie hovädzie mäso z Argentíny a Írska, krajín pôvodu plemien Abrdeen Angus a Black Angus. Veľkosť, volby a spôsob prípravy prenecháme Vám.

Prichystali pre Vás aj množstvo "PERFECT DAYS" zaujímavých šalátov, ktoré Vám dodajú dostatok energie a dámam neuberú na pôvabe. . .

V jednoduchosti výberu spočíva otázka: Čo sa nám najviac páči /chutí/? Cocktails vytvorené na báze ovocia znamenajú, že chuť, ktorú ste si vybrali bude veľmi výrazná, práve z dôvodu, že ten cocktail chuť najviac ovplyvňuje. Ako keď si dáte šalát z rucoly, v ktorom sú aj rajčiny a hoblinky parmezánu. Chuť je pripravovaná tak, aby vytvárala harmóniu a balans. Samozrejme, ak máte chuť experimentovať, nahradíme niektorú zložku a spolu posunieme chuť do inej dimenzie.

Čo napísať viac? ... asi nič, už iba vyskúšať

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.