Vianočná nádielka spoločnosti Kraft Foods
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 22.10.2009 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Máte radi vianočnú atmosféru a všetko, čo k nej patrí? Neopakovateľné chvíle strávené v kruhu najbližších, rozžiarené detské očká plné očakávania z prekvapení, ktoré ich čakajú pod stromčekom, vôňu domácich koláčikov, či lahodných maškŕt? Vianočné sviatky vám v tomto roku určite spríjemní aj štedrá nádielka od spoločnosti Kraft Foods. Pre všetkých je pripravená skutočne bohatá kolekcia mikulášskych a vianočných produktov, z ktorej si určite vyberú aj tí najnáročnejší.

Máte radi vianočnú atmosféru a všetko, čo k nej patrí? Neopakovateľné chvíle strávené v kruhu najbližších, rozžiarené detské očká plné očakávania z prekvapení, ktoré ich čakajú pod stromčekom, vôňu domácich koláčikov, či lahodných maškŕt? Vianočné sviatky vám v tomto roku určite spríjemní aj štedrá nádielka od spoločnosti Kraft Foods. Pre všetkých je pripravená skutočne bohatá kolekcia mikulášskych a vianočných produktov, z ktorej si určite vyberú aj tí najnáročnejší.

6. decembra prichádza potešiť všetky deti tak ako každý rok vzácna návšteva - Svätý Mikuláš. V sprievode čerta a anjela prináša najmenším nielen posolstvo lásky, ale aj batoh plný dobrôt. Určite v ňom nesmie chýbať lahodná maškrta v podobe Milka Mikuláša Naps, v ktorom sa ukrýva množstvo obľúbených mini čokolád, či Milka balíček s plyšovou hračkou.

Príchod Vianoc symbolizuje obdobie adventu, ku ktorému neodmysliteľne patrí adventný kalendár. Jeho história siaha až do 19. storočia, prvý ručne vyrobený adventný kalendár pochádza z roku 1851 a jeho tradícia sa zachovala dodnes. Ak ním zatúžite potešiť vaše ratolesti, tak Milka Adventný kalendár s figúrkami je určite tou správnou voľbou. 

Pravú sviatočnú atmosféru vytvorí najmä vianočný stromček. Ozdobený svetielkami a sladkosťami je lákavý nielen na pohľad, ale poteší aj maškrtné jazýčky. Milka Salónky     v štyroch príchutiach - mandľovej, marcipánovej, jogurtovej a orieškovej na ňom rozhodne nesmú chýbať. Ak nebudete vedieť, ktorú z nich si vybrať, je pre vás pripravené originálne balenie Milka Salóniek mix, ktoré obsahuje 6 rôznych lahodných náplní. Milka Salónky sa stanú štýlovou a zároveň chutnou ozdobou každého vianočného stromčeka.

Symbolom Vianoc je okrem stromčeka aj betlehem zobrazujúci narodenie malého Ježiška. Vianočné balenie obľúbených Diskíto Hviezdičiek prináša deťom originálny darček – farebný skladací betlehem, ktorý deťom vyčarí vianočnú atmosféru. Obľúbený BeBe Brumík nezabudol na svojich kamarátov ani počas blížiacich sa Vianoc, na zadnej strane jeho špeciálneho vianočného balenia nájdu odkaz pre Ježiška, na ktorý mu môžu napísať svoje želania, alebo si môžu vystrihnúť niektorú z veselých vianočných ozdôb s hravým medvedíkom.  

Štedrá vianočná nádielka od spoločnosti Kraft Foods nezabúda ani na dospelých, ktorí si počas vianočných sviatkov radi vychutnajú dúšok kvalitnej kávy. Pripravené je darčekové balenie kávy Jacobs Krönung s elegantnou šálkou, ktoré je vhodné ako skvelý darček pre najbližších, či elegantné balenie prémiovej kávy Jacobs Krönung vo vianočnej dóze.

 

Vo vianočnej edícii poteší – Vianočná Tatiana, mletá káva Jacobs Krönung, adventný kalendár či gulôčky Milka a mnoho ďalších dobrôt pre malých i veľkých.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.