NOVÝ TREND V PRÍPRAVE KÁVY- NESCAFÉ A KRUPS PRICHÁDZAJÚ S NOVINKOU − UNIKÁTNYM NÁPOJOVÝM SYSTÉMOM NESCAFÉ DOLCE GUSTO
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 20.9.2007 12:28
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Značky NESCAFÉ (Nestlé Slovensko, s. r. o.) a KRUPS (Groupe SEB) prichádzajú na slovenský trh s úplne jedinečným produktom s názvom NESCAFÉ Dolce Gusto. Ten spotrebiteľa osloví nielen exkluzívnym kapsulovým systémom, jednoduchosťou prípravy kávy a rôznorodých kávových špecialít v teplej aj studenej podobe, ale aj svojím designom. Nápojový systém NESCAFÉ Dolce Gusto bude uvedený na trh v októbri 2007.

Značky NESCAFÉ (Nestlé Slovensko, s. r. o.) a KRUPS (Groupe SEB) prichádzajú na slovenský trh s úplne jedinečným produktom s názvom NESCAFÉ Dolce Gusto. Ten spotrebiteľa osloví nielen exkluzívnym kapsulovým systémom, jednoduchosťou prípravy kávy a rôznorodých kávových špecialít v teplej aj studenej podobe, ale aj svojím designom. Nápojový systém NESCAFÉ Dolce Gusto bude uvedený na trh v októbri 2007.

 

NESCAFÉ Dolce Gusto predstavuje úplne nový trend v príprave kávy a kávových špecialít, pretože je charakterizovaný tzv. uzavretým kapsulovým systémom. Jednotlivé porcie kávy sa nachádzajú vo vnútri kapsule, čo zaručuje jednoduchú prípravu a zároveň konštantnú kvalitu – dávkovanie je úplne presné. Uzatvorený systém je špecifický tým, že s nápojovým systémom NESCAFÉ Dolce Gusto si pripravíte len kávové varianty značky NESCAFÉ Dolce Gusto (kapsule NESCAFÉ Dolce Gusto fungujú exkluzívne v nápojovom systéme NESCAFÉ Dolce Gusto).

 

„Na základe prieskumu uskutočneného medzi spotrebiteľmi sme zaznamenali tri hlavné trendy v pití kávy: rastúcu obľubu kávových špecialít, dopyt po kvalitnejšej káve a osobitosť (spotrebiteľský individualizmus). Zákazníci si zároveň chcú vychutnať kávu a rôzne kávové špeciality priamo v pohodlí svojho domova. Preto sa NESCAFÉ spojilo so značkou KRUPS a prišlo s novinkou − unikátnym nápojovým systémom NESCAFÉ Dolce Gusto,“ vysvetľuje Juraj Juhász, Marketing Manager značky NESCAFÉ Dolce Gusto. Zdeněk Hašek, Marketing Manager zo spoločnosti Groupe SEB Central Europe k tomu dodáva: „Značka KRUPS je svetovou jednotkou v espressách, podobne ako NESCAFÉ je jednotkou na trhu kávy. Preto

sme sa rozhodli spojiť sily pri vývoji nového systému, aby sme tak zaručili jeho najvyššiu kvalitu.“

 

Medzi hlavné výhody NESCAFÉ Dolce Gusto patrí výborná kvalita kávy, funkčnosť, jednoduchá obsluha nápojového systému a atraktívny design. Vzhľadom k rôznorodým variantom kávových špecialít – v ponuke je aj horúca čokoláda Chococino – je nápojový systém vhodný pre celú rodinu. Navyše je na ňom možné pripraviť aj studené či ľadové nápoje, ako je napr. ľadové Cappuccino[1]. Systém je tiež veľmi hygienický, čistý a nenáročný na údržbu – počas varenia kávy preteká horúca voda cez kapsulu priamo do šálky, a tak prístroj nepríde vôbec do styku s kávou ani mliekom. Medzi ďalšie výhody patrí aj jednoduchá príprava mliečnych variantov kávy – nemusíte sa obávať obarenia pri príprave peny za pomoci trysky. S NESCAFÉ Dolce Gusto môžete pripraviť päť rôznych nápojov za sebou bez akéhokoľvek nastavovania alebo čistenia.

 

NESCAFÉ Dolce Gusto je ponúkané v týchto variantoch: Espresso (picollo), Lungo (veľké espreso), Latte Macchiato, Cappuccino a Chococino. Kapsule sú plnené najkvalitnejšou mletou praženou kávou druhu „100% Arabica“, mlieko v kapsuliach je sušené plnotučné, vhodné na prípravu bohatej a hustej peny pri mliečnych variantoch. Kapsule sú len na jedno použitie. Doporučená maloobchodná cena balenia so 16 ks kapsulí je 159,90,- SK.[2]

 

Nápojový systém NESCAFÉ Dolce Gusto pracuje pod tlakom 14 barov, čo je tlak plne porovnateľný s profesionálnymi nápojovými systémami. Príkon prístroja je 1 500 W. Nápojový systém má odnímateľnú nádržku na vodu s objemom 1,3 l a ohrev vody prebieha v tzv. termobloku, čo je špeciálny patent značky KRUPS na urýchlenie prípravy nápoja. Ovládanie a regulácia množstva vody sú manuálne. Prístroj je charakterizovaný tichým chodom a veľmi čistou prevádzkou bez nutnosti veľkého čistenia. Nápojový systém má príjemný moderný design a bude ponúkaný v troch farbách: čiernej, bielej a červenej. Doporučená maloobchodná cena je 4 799,- SK.

 

K nápojovému systému NESCAFÉ Dolce Gusto sú ponúkané aj doplnky v designe NESCAFÉ Dolce Gusto (šálky, poháriky, lyžičky, apod.), ktoré bude možné zakúpiť

  



[1] Ľadové Cappuccino bude dostupné na trhu v lete 2008.

[2] Balenie obsahuje celkovo 16 ks kapslí. Teda 16 kapslí pri káve Espresso a Lungo a 8 kapslí mlieka + 8 kapslí kávy pri variantoch Cappuccino, Latte Macchiato a Chococino.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.