Chcete chodiť s maznáčikom?
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 27.11.2001 13:07
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pred skokom do vážnejšieho vzťahu by ste mali vždy zistiť, čo je váš chlap zač. Násilníkovi , alkoholikovi a tyranovi sa človek snaží vyhnúť, ale pri mamičkinom maznáčikovi si mnoho žien myslí, že ich správanie je prechodné a ony napokon svojho miláčika prevychovajú. A láska, ktorú doteraz venoval mamičke, sa ujde im. Chyba! Po prvé nikoho nikdy neprevychováte a po druhé Oidipov komplex pozná ľudstvo už odpradávna. Niektorí muži, jednoducho, neprimerane milujú svoje matky a svoje partnerky s nimi neustále porovnávajú. Skúste uhádnuť, kto je víťazom. Preto po tyranovi, násilníkovi , a alkoholikovi je najhorší mamičkin maznáčik. Určite tušíte, že ho musíte odhaliť včas, lebo neskôr vás prípadný rozchod bude bolieť oveľa viac. Ako ho odhalíte?

Mamičkin maznáčik sa so svojimi problémami, či už v zamestnaní alebo v láske, určite nebude radiť s vami, ale predebatuje ich so svojou matkou. Pri sledovaní televízie alebo na koncerte bude vzorný a zdržanlivý v prezentácii svojich pocitov, ale s mamičkou rozoberie, film, román aj koncert a venuje tomu hoci aj celé popoludnie. Aj keď s vami sa bude do telefónu rozprávať iba pár minút, so svojou matkou bude trkotať celú večnosť a keď jeho matka po trojhodinovej debate odpadne od telefónu ako pečený holub, bude z toho celý vedľa. Tento typ človeka má so svojou matkou vyhradený svoj vlastný deň, ktorý v žiadnom prípade nebude chcieť zrušiť, alebo preložiť. Nič to, že je to často nedeľa, na ktorú sa celý týždeň tešíte. Aj keď donesiete lístky do kina, na film o ktorom rozprával už dlhší čas, verte, že správny mamin maznák sa vyhovorí, ak má jeho mamička v ten deň na neho nejaké požiadavky. Ak mu navaríte jeho obľúbený obed v nádeji, že sa poteší, pochutná si a na záver pochváli vaše kulinárske umenie, nesmiete ho v ten deň púšťať k mamičke, lebo by ste sa nanajvýš dozvedeli, aká je skvelá kuchárka a že by ste sa mali od nej učiť. Hoci taký perkelt, ako mama, aj tak nedokáže nikto vykúzliť a ešte dodá, že o recepte na toto jedlo by ste sa určite mali poradiť s jeho matkou. A skúste si len popod fúz zamumlať niečo proti, dotkne sa ho to natoľko, že sa vyberie na prechádzku a čuduj sa svete, jeho kroky povedú k mamičke, aby sa mal komu vyžalovať. Nebude trvať dlho a vy sa začnete cítiť druhoradá, a budete mať pravdu. To nebude pocit, ale skutočnosť. Aj keď ste holubičia povaha, zhnusia sa vám aj spoločné stretnutia alebo návštevy jeho matky. Takéto matky väčšinou celý čas rozprávajú o tom, ako ich synáčikovi narástol prvý zúbok, kedy prestal nosiť plienky, aký bol skvelý žiak...a určite majú v talóne ešte stovky takýchto úžasne vtipných príbehov z detstva svojho miláčika. Ďalším nezvratným dôkazom je, keď si matka spolu so svojim synáčikom začnú robiť srandu z jeho bývalých priateliek a čudujú sa, prečo sa nesmejete, keď ste v takej dobrej a vtipnej spoločnosti. Po odchode, z tejto úžasnej návštevy, vám určite vynadá, že ste sa nesprávali dosť zdvorilo a slušne k jeho matke, poprípade sa vás opýta, prečo ste sa ťahali preč, veď ste tam boli len tri hodiny, ktoré oni dvaja vyplnili tou najlepšou zábavou. Ak prežijete toto všetko bez toho, aby ste ho neprizabili a nedajbože, nadhodíte tému svadby, vedzte, že jeho odpoveď bude znieť: „Počkaj láska, zajtra skočím za mamou, poradíme sa a potom ti dám vedieť“. Myslím, že toto bude ten správny podnet, aby ste konečne zistili, že za tohto muža sa nechcete vydať. Ak si nedáte povedať a dokážete pokojne žiť v tieni jeho matky, prečítajte si aspoň týchto pár rád.
Najskôr zistite, prečo sa rozišiel s bývalou priateľkou. / Najhoršia odpoveď znie: Mamičke sa nepáčila /
V prítomnosti jeho matky navoďte situáciu, v ktorej sa vás musí zastať. /Ak zistíte, že to neurobí, a vy s ním ostanete, je to vaše rozhodnutie, za ktoré ponesiete plnú zodpovednosť./
Opýtajte sa ho, čo si myslí jeho mamička o sobášoch./ Inak sa vám môže stať, že sa pod čepiec dostanete, až keď sa maminka odoberie na druhý svet./
Včas odmietnite chodiť na návštevu k jeho matke. / V čase, ktorý venuje mame, sa vy venujte svojim záľubám./
S tým ako sa vyrovnať s večnou a nemennou pravdou „pani matky“ vám poradiť nedokážeme, ak vám tak veľmi na svadbe záleží, doprajte si ju. Nemusí byť prvá, ani posledná.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.