Tabletka na dosiahnutie orgazmu!
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 7.9.2006 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Orgazmická dysfunkcia u žien je absencia orgazmu počas sexuálnej stimulácie. Táto porucha môže byť vrodená alebo získaná. Približne 10% žien napriek sexuálnej simulácii nikdy nedosahuje orgazmus. Iba 50% žien dosahuje orgazmus pravidelne.

Orgazmická dysfunkcia u žien je absencia orgazmu počas sexuálnej stimulácie. Táto porucha môže byť vrodená alebo získaná.  Približne 10% žien napriek sexuálnej simulácii nikdy nedosahuje orgazmus. Iba 50% žien dosahuje orgazmus pravidelne.

Spôsobuje ju napríklad nízka hladina estrogénu a vedľajšie účinky niektorých liekov. Psychológovia dodávajú ďalšie možné vysvetlenia: pocit viny, odporu a napätia počas sexuálnej činnosti. Popri relaxačných technikách je psychoterapia jednou z možných riešení tohto problému.

„Obrovská zmena v tomto smere sa očakáva od novej tabletky“, uvádza internetová verzia The Independent. Test nového prípravku na liečbu orgazmickej dysfunkcie sa uskutočňuje v  MetroHealth Medical Center v Clevelande. Bude sa podávať ženám, ktoré dosahujú orgazmus v menej ako 50% sexuálnych aktivít a tento problém u nich pretrváva viac ako 6 mesiacov.

V súčasnosti prebieha viac ako 30 výskumov prípravkov na liečbu sexuálnych dysfunkcií. Kritici farmaceutickej formy liečby však tvrdia, že masívnym vývojom nových liečiv sa pretvárajú sexuálne poruchy na choroby. Domnievajú sa, že média zvýšili sexuálne očakávania tak vysoko, že to má za následok prudký nárast miery nespokojnosti.   



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.