Dajte celulitíde definitívne zbohom
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 19.7.2006 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ak máte pevné telo a nádherne hebkú pokožku, pre pár kilogramov navyše si rozhodne nemusíte robiť starosti.

Ak máte pevné telo a nádherne hebkú pokožku, pre pár kilogramov navyše si rozhodne nemusíte robiť starosti.

I veľmi mladá pokožka však môže trpieť nadmernou tvorbou a ukladaním tukových buniek, inými slovami - celulitídou. Tiež rozmýšľate, ako sa jej čo najrýchlejšie zbaviť? Ak ste sa niekedy pokúšali trocha schudnúť pomocou potravinových doplnkov, pojem L-karnitín Vám zrejme nebude neznámy. Tento účinný „spaľovač tukov“ totiž ako jediný odbúrava tuky úplne bezrizikovo, bez vedľajších účinkov, bez toho, že by telo stresoval (ako napr. kofeín alebo efedrín). Teraz môžete vďaka objavu vedcov laboratórií NIVEA využiť jeho overené účinky v boji s celulitídou aj v kozmetike.

Je to také jednoduché! Unikátne zloženie Vyhladzujúceho gélu proti celulitíde GOOD BYE CELULITÍDA od NIVEA body s obsahom L-karnitínu účinne spaľuje nadbytočné tukové bunky, ktoré sú príčinou celulitídy, a premieňa ich na čistú bunkovú energiu! Efektívne tak spevňuje pokožku, vyhladzuje nepekné hrbolčeky a jamky na problematických partiách, a to dokonca aj bez časovo náročnej masáže. Požadovaný efekt tak môžete dosiahnuť už o niekoľko týždňov a úplne bez námahy! Po 2 týždňoch sa badateľne spevní pokožka a už po 4 týždňoch sa celulitída viditeľne redukuje.

Ako Vyhladzujúci gél proti celulitíde funguje?
Obsahuje L-karnitín, látku, ktorá je známa ako účinný spaľovač tukov – podporuje premenu tukov na bunkovú energiu. L-karnitín je prirodzenou súčasťou ľudského tela, ale jeho množstvo v pokožke je však často pre účinný boj s celulitídou nedostatočné. Vedci laboratórií NIVEA vyvinuli L-karnitín vo forme krémového gélu: nový NIVEA body Vyhladzujúci gél proti celulitíde. Jeho aplikácia na pokožku pomáha zvýšiť obsah L-karnitínu v pokožke.

Odporúčané použitie:
Aplikujte gél 1-2x denne na problematické partie – stehná, zadoček, bruško.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.