Rozžiarte svoju pleť s produktami kozmetickej značky RIVAGE
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 28.6.2006 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V lete si naša pleť zaslúži zvýšenú pozornosť. Slnko, chlórovaná alebo morská voda či vietor urobia svoje. Je lepšie poskytnúť jej výživné látky a ochranu už počas horúcich letných dní, ako potom dobiehať zameškané.

V lete si naša pleť zaslúži zvýšenú pozornosť. Slnko, chlórovaná alebo morská voda či vietor urobia svoje. Je lepšie poskytnúť jej výživné látky a ochranu už počas horúcich letných dní, ako potom dobiehať zameškané.

Preto experti pripravujúci výrobky značky RIVAGE vytvorili líniu produktov pre starostlivosť o pleť so zriedkavými a žiadanými prírodnými zložkami. Výrobky obsahujú revitalizujúce minerály z Mŕtveho mora, exotické bylinné a kvetové šťavy a ďalšie výnimočné byliny, ktoré v sebe spájajú neopakovateľný zážitok pre telo a zabezpečujú pokožke všetko potrebné. Výrobky sú vhodné na používanie nielen počas leta, ale počas celého roka.

V ponuke liečebnej a luxusnej značky RIVAGE sú okrem denných a nočných krémov aj pleťové bahenné masky, make upy, čistiace pleťové vody, odličovacie mlieko či minerálne pleťové tonikum. Značka RIVAGE prináša  aj exfoliačný pleťový peeling, bieliace pleťové tonikum, ale aj gélový rozjasňovač pleti s AHA ovocnými kyselinami.

Kozmetická značka RIVAGE prináša produkty tej najvyššej kvality, ktoré poskytujú pokožke jedinečnú starostlivosť. Tieto, ale aj mnohé ďalšie výrobky luxusnej a liečebnej kozmetiky RIVAGE si môžete zakúpiť výhradne v lekárňach alebo na webovej stránke www.rivage.sk prostredníctvom on-line obchodu. Kozmetická značka RIVAGE  - to je harmónia a zdravie pre telo aj dušu.  RIVAGE ... kúsok prírody

Pleťové výrobky značky RIVAGE:

V ponuke tejto výnimočnej kozmetickej značky sú pleťové bahenné masky RIVAGE, ktoré vďaka prírodnému receptu z minerálov z Mŕtveho mora, špeciálnych bylín a slaného čierneho bahna zabezpečia hlboký penetračný a exfoliačný účinok.

Súčasne absorbujú prebytočnú mastnotu, odstránia odumreté bunky a nečistoty pleti. Zároveň pomôžu zjemniť vrásky vyvolané vekom a únavou. V ponuke je krémová pleťová maska pre normálnu, citlivú aj suchú pleť.

Make up RIVAGE pomáha redukovať nedokonalosti pleti a zároveň jej dodáva hladkosť. Poskytuje príjemný pocit sviežosti a rozjasnenia pleti. Vďaka špeciálnym komponentom absorbuje nadmerný kožný maz a dodáva pokožke matný efekt. V ponuke sú rôzne druhy farieb make upu.

Čistiaca pleťová voda RIVAGE je neuveriteľne ľahká, jemne čistí pokožku a zároveň udržuje jej prirodzenú hladinu vlhkosti. Nečistoty z celého dňa odstraňuje táto minerálna voda obohatením o exotické bylinné a kvetové šťavy. Pleť zanecháva žiarivú a sviežu.

Odličovacie mlieko RIVAGE s pšeničnými bioproteínmi jemne a rýchlo odstraňuje make-up. Pšeničný bioproteín je prírodný čistiaci prvok, ktorý vytvára jemnú penu na odstránenie nečistôt. Pleť perfektne čistí a vyživuje. Súčasne nenarušuje prirodzenú rovnováhu vlhkosti pokožky.

Minerálne pleťové tonikum RIVAGE bez alkoholu obsahuje špeciálnu formulu - minerály z Mŕtveho mora, vitamín B5 a rôzne rastlinné extrakty ako fenikel, mätu, imelo, harmanček, ružu a iné. Tieto prírodné aktívne zložky sťahujú póry, odstraňujú nečistoty, regenerujú pleť a zanechávajú ju hydratovanú a sviežu.

Exfoliačný pleťový peeling RIVAGE s granulami zo škrupín vlašského orecha uvoľňuje póry a odhaľuje novú, sviežu pokožku. Tieto jedinečné mikrogranule vďaka už spomenutým granuliam orecha a kombinácii čistého olivového oleja, avokádového oleja a minerálov z Mŕtveho mora jemne odstraňujú odumreté bunky, leštia a zvlhčujú pokožku. Pleť je omladená, žiarivá a neobyčajne jemná.

Jedinečné bieliace pleťové tonikum RIVAGE čistí, tónuje pleť aj sťahuje póry a zároveň redukuje výskyt nepravidelnej pigmentácie alebo pieh. Poskytuje čistú, hladkú a žiarivú pokožky vďaka výťažku z medvedice lekárskej (Urae Ursi).

Tieto aktívne prírodné zložky pôsobia hlboko pod povrchom pokožky, kde v prvom kroku inhibujú produkciu tyrozinázy a v druhom kroku postupne znižujú produkciu melanínu zodpovedného za proces tmavnutia pokožky.

Opakované používanie bieliaceho pleťového tonika RIVAGE pleť viditeľne zosvetlí, rozžiari, osvieži a zanechá ju hodvábne hladkú.

Gélový rozjasňovač pleti s AHA ovocnými kyselinami RIVAGE s vylepšenou formulou využíva exfoliačný účinok alfa-hydroxy kyselín na posilnenie prirodzenej regeneračnej schopnosti kožných buniek. Ovocné kyseliny redukujú vzhľad jemných rýh a vrások spôsobených vekom a únavou. Tento ľahký gél rýchlo penetruje do pokožky a udržuje v nej prirodzenú hladinu vlhkosti. AHA gélový rozjasňovač zanecháva pleť pevnú a žiarivú.


Denné a nočné krémy RIVAGE pomáhajú zlepšiť vlastnosti povrchu pokožky, poskytujú pleti ochranu pred poškodzujúcimi environmentálnymi vplyvmi, udržujú rovnováhu vlhkosti a elasticitu pokožky.

V ponuke sú denné krémy RIVAGE špeciálne vyvinuté pre suchú či citlivú pleť, ale aj normálnu alebo mastnú pokožku. Denné krémy sú obohatené o vitamín E a minerály z Mŕtveho mora.

Kozmetická značka RIVAGE  prináša viacero druhov nočných krémov. Prvým je nočný krém s  jojóbovým olejom. Tento nočný krém je vhodný pre všetky typy pleti. Výnimočná bohatá zmes parafínu a jojobových olejov kombinovaných s minerálmi z Mŕtveho mora rýchlo preniká do pokožky, eliminuje jej suchosť a udržuje rovnovnováhu vlhkosti. Glukolipidový emulgátor rastlinného pôvodu zlepšuje vyhladzujúce vlastnosti jojobového oleja a minerálov z Mŕtveho mora. Vďaka nim je pleť jemná, hladká a žiarivá.

Revitalizujúci nočný krém obsahuje čisté extrakty z výhonku buku, ktorý je známy aj ako „strom na večnú mladosť“. Vďaka nemu si pokožka udržiava prirodzenú reparačnú schopnosť. Krém pôsobí tiež preventívne pred vznikom vrások. Tento jedinečný nočný krém je nemastný, vyhladzuje pleť a ľahko preniká do pokožky. Pleť je vyživovaná do hĺbky a vlhkosť, ktorá sa stráca vplyvom environmentálnych faktorov, je zadržiavaná v pokožke. Pleť je hladká, viditeľne obnovená, oveľa žiarivejšia a mladistvešia. Je vhodný na všetky typy pleti.

Značka RIVAGE ponúka tiež nočný krém s avokádom, ktorý dodá pokožke všetky potrebné výživné látky, krásne pleť vypne a dodá jej potrebnú vlhkosť.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.