Lýdia Eckhardt – nadchla všetkých návštevníkov
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 26.5.2006 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V Bratislavskom PKO sa konala posledná módna show kolekcie jar/leto 2006 Lýdie Eckhardt, kde módna diva slovenského návrhárstva v spolupráci s Produkčným domom FORZA pripravila pri príležitosti 15. výročia fungovania módneho salóna svoju záverečnú módnu prehliadku.

V Bratislavskom PKO sa konala posledná módna show kolekcie jar/leto 2006 Lýdie Eckhardt, kde módna diva slovenského návrhárstva v spolupráci s Produkčným domom FORZA pripravila pri príležitosti 15. výročia fungovania módneho  salóna svoju záverečnú módnu prehliadku.

Bratislavská módna show zožala obrovský  úspech tak, ako aj predchádzajúce prehliadky v Košiciach, Banskej Bystrici a Leviciach.

Atraktivite celého programu prispela výstava fotografii Jany Keketi a dlhoroční priatelia Lýdie Eckhardt: moderátorka večera Jarmila Hargašová-Lajčáková, Misha, Robo Opatovský, Jaro Bekr a Mako. S Lýdiou ich viaže nielen dlhoročné priateľstvo, ale i spomienky na počiatky ich kariéry, ktoré sa spájajú práve s touto dámou slovenskej módy.

Módne defilé siedmich kolekcií aktuálnych modelov na sezónu jar/leto 2006 doplnila ôsma kolekcia "Minulosť"- retrospektíva módnych návrhov, ktoré zdobili finalistky Miss v rokoch 1996 až 2005. Návštevníci prehliadky si mohli zaspomínať na prierez Lýdiinej módnej kariéry aj prostredníctvom filmu, krátkeho zostrihu módnych kolekcií z produkcie salónu LÝDIA ECKHARDT od roku 1996. Výnimočným doplnkom módnej prehliadky bol aj body painting, ktorý modelky predviedli v kombinácii s módnymi návrhmi.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.