Studená paradajková polievka
Autor(ka) : Jana Osuská
Dátum a čas : 2.9.2005 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

SUROVINY:600 g paradajok, 2 strúčiky cesnaku, 1 uhorka, ocot, olej

SUROVINY:
600 g paradajok
2 strúčiky cesnaku
1 uhorka
ocot
olej

POSTUP:
Zrelé paradajky nechajte dusiť v Zepter nádobe asi 5 minút, potom pridajte cesnak, soľ, korenie, ocot, olej a miešajte, až kým nevznikne pyré. Pred podávaním polievku nechajte vychladnúť, ozdobte ju tenkými plátkami uhorky, prípadne môžete pridať niekoľko kociek ľadu.

Recept pre 4 osoby
Čas varenia – 15 minút
Celkový čas na prípravu – 10 minút

Zdroj: GURMÁN – kniha o varnom systéme Zepter



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.