Pád tesne pred nakrúcaním seriálu Studenkovú neodradil
Autor(ka) : Jana Konečná
Dátum a čas : 2.8.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Herečka Zdena Studenková sa tesne pred nakrúcaním prvých záberov seriálu Medzi nami musela popasovať s nepríjemnou situáciou.

Herečka Zdena Studenková sa tesne pred nakrúcaním prvých záberov seriálu Medzi nami musela popasovať s nepríjemnou situáciou.

Keď totiž obľúbená slovenská herečka prišla pred budovu štúdia, kde sa nakrúcali prvé klapky nového seriálu TV Markíza, nevšimla si natiahnuté lanko, ktoré tam bolo kvôli maľovaniu parkovacích pásov. Zakopla a spadla. "Nevidela som lanko, takže moje entrée bolo pred štúdiom, rovno na kolená s veľkým výkrikom. Budem musieť začať prvý týždeň točiť v nohaviciach," komentovala neskôr celú situáciu s nadhľadom. Ako zároveň dodala, dúfa, že to bolo to najhoršie, čo sa jej mohlo pri tejto práci stať. "Druhá vec, ktorá bude trošku nepríjemná, bude teplo, pri ktorom sa budeme pod svetlami roztápať," poznamenala. Na nakrúcanie seriálu, v ktorom stvárni jednu z hlavných úloh, sa však Studenková aj napriek počiatočnej nehode teší. "Televízna práca bola pre mňa vždy zaujímavá. Je to zase trošku iný druh herectva, ako je filmové či divadelné herectvo," dodala.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.