Kirschner má nový singel, dovolenkovať by chcela na Ibize alebo Malorke
Autor(ka) : Miriam Kuhlová
Dátum a čas : 14.7.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Novinka od speváčky Jany Kirschner, singel She‘s so shallow, by sa už v týchto dňoch mala ozývať zo slovenského hudobného éteru.

Novinka od speváčky Jany Kirschner,  singel She‘s so shallow, by sa už v týchto dňoch mala ozývať zo slovenského hudobného éteru.

Anglická pesnička vznikla pred rokom a pol a produkoval ju Oskar Rózsa. Zaujímavosťou tiež je, že v nej na perkusie hrá hosťujúci grécky hudobník žijúci v New Yorku Panaiotis, ktorý si v pesničke aj zaspieval. "Nie je to z platne, ktorú sme nahrávali v Londýne. Je to verzia, ktorú sme nahrali tu doma. Je ale veľmi dobrá a rozhodli sme sa ju použiť na také vyplnenie času, kým sa schváli platňa v Londýne," hovorí Kirschner, ktorá má na leto, ako s úsmevom vraví, veľa plánov. "Chcela by som ísť niekam k moru. Na Ibizu alebo Malorku, kde mám priateľov a už nás tam dlhšie volajú. Trochu sa zdokonaliť v španielčine," približuje speváčka, ktorá španielčinu považuje za nádhernú reč a veľmi ju baví. Čo-to z nej pochytila už pri svojej minuloročnej návšteve New Yorku, kde sa pohybovala medzi ľuďmi, ktorí hovorili týmto jazykom. V hudbe ale zatiaľ zostáva len pri slovenčine a angličtine.

Kirschner sa bude v najbližších dňoch venovať aj inej, úplne inej činnosti, ako je spievanie, učenie sa cudzích jazykov či opaľovanie sa. "Budem rozbaľovať krabice v novom prenájme. Byt som si ešte nekúpila, aj keď by som už chcela bývať vo svojom. Stále sa mi to ale nedarí, vzhľadom k tomu, že som hrozne márnotratná. Cestujem, doprajem si a užívam si život," s úsmevom priznáva na svoju adresu.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.