Seal nemiluje len Klumovú, ale aj Nemecko
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 23.6.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Britská popová hviezda 42-ročný Seal nemiluje len svoju tehotnú manželku nemeckú topmodelku Heidi Klumovú, ale má rád aj jej domovinu - Nemecko.

Britská popová hviezda 42-ročný Seal nemiluje  len svoju tehotnú manželku nemeckú topmodelku Heidi Klumovú, ale má rád aj jej  domovinu - Nemecko.

"Nemecko má síce svoje problémy, ale je to napriek tomu veľkolepá  krajina. Je pekné a dobré žiť tu," vyznal sa spevák v rozhovore pre najnovšie  vydanie nemeckého magazína Brigitte, "Tu dostanete napríklad jablčný závin  presne ako od starej mamky a ja tu najradšej jem čierny chlieb s typickým  pečeňovým syrom," dodal Seal, ktorý sa len prednedávnom oženil s 32-ročnou  Klumovou.

Seal je podľa vlastných slov veľmi rád so svojou rodinou a keď je na  cestách, či na koncertoch v zahraničí, veľmi mu chýbajú. "Našťastie si môžme so  svojou ženou vybrať, kde budeme bývať a to bude niekedy niekde v Nemecku, alebo  Švajčiarsku," prezradil spevák. Seal v súčasnosti pendluje so svojou tehotnou manželkou medzi USA a  Nemeckom.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.