Priateľka Cruisa Holmesová dnes potvrdila konvertovanie k scientológii
Autor(ka) : Kristína Farkašová
Dátum a čas : 15.6.2005 00:00
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Americká herečka a údajná priateľka Toma Cruisa - Katie Holmesová potvrdila, že konvertovala k scientológii. Holmesová svojim krokom zároveň potvrdila svoj vzťah s hercom Cruisom, pretože práve on je jedným z najznámejších členov tejto sekty. Holmesová, ktorá dnes v Londýne propagovala svoj nový film Batman Begins, povedala médiám, že bola viac ako nadšená z lekcií tejto sekty, ktoré nedávno absolvovala. Herečka, ktorá je bývalou katolíčkou, údajne dospievala s jediným snom - vydať sa za Toma Cruisa a dokonca vraj v jej spálni viseli jeho plagáty.

Americká herečka a údajná priateľka Toma Cruisa  - Katie Holmesová dnes potvrdila, že konvertovala k scientológii. Holmesová svojim krokom zároveň potvrdila svoj vzťah s hercom Cruisom,  pretože práve on je jedným z najznámejších členov tejto sekty. Holmesová, ktorá  dnes v Londýne propagovala svoj nový film Batman Begins, povedala médiám, že  bola viac ako nadšená z lekcií tejto sekty, ktoré nedávno absolvovala. Herečka,  ktorá je bývalou katolíčkou, údajne dospievala s jediným snom - vydať sa za  Toma Cruisa a dokonca vraj v jej spálni viseli jeho plagáty.

"Pokiaľ človek neprestane snívať, sny sa mu môžu splniť," povedala  Holmesová.       Dvadsaťšesťročná Holmesová je s Cruisom (42) od konca apríla. Herci sa začali stretávať po tom, ako sa Cruise rozišiel s Penelopé Cruzovou a Holmesová  s Chrisom Kleinom.

Pred španielskou herečkou Cruzovou figurovala v Cruisovom živote jeho  manželka - Nicole Kidmanová, s ktorou žil desať rokov a dodnes vychováva dve  adoptívne deti. A práve údajne scientológia rozdelila týchto dlhoročných  partnerov, pretože Kidmanová nikdy na rozdiel od svojho exmanžela  neprechovávala k tejto sekte pozitívny vzťah.

Scientológia je vierovyznanie, ktoré založil L. Ron Hubbard a medzi jej  základné pravidlá patrí aj prerušenie akýchkoľvek vzťahov členov sekty s jej aj  latentnými kritikmi.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.