Tehotná Jordan sa obáva o zdravie svojho dieťaťa
Autor(ka) : Zuzana Konečná
Dátum a čas : 14.4.2005 00:00
Kategória : Rodina
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Britská topmodelka Kate Priceová alias Jordan vyjadrila obavy o zdravie svojho dieťaťa, ktoré nosí pod srdcom už šiesty mesiac.

Britská topmodelka Kate Priceová alias Jordan vyjadrila obavy o zdravie svojho dieťaťa, ktoré nosí pod srdcom už šiesty mesiac.
    
Aj z tohto dôvodu sa rozhodla podrobiť komplexnej tehotenskej prehliadke, ktorá ukáže, či všetko funguje tak ako má, píše sa v najnovšom vydaní časopisu Closer. "Počas môjho prvého tehotenstva som nemala žiadne komplikácie. Cítila som sa dobre a všetko bolo v poriadku. Keď sa bábätko narodilo, jeho stav bol skvelý. Až po šiestich týždňoch, keď k nám prišla zdravotná sestra na bežnú prehliadku, sme si uvedomili, že niečo nie je v poriadku," spomína 26-ročná blondína.
    
"To, čo sa stalo Harveyimu, sa môže stať aj tomuto dieťatku. Je to hrozne znepokojujúce, ale taký je život. Doktori síce tvrdia, že dieťatko je úplne zdravé, ale to sa nikdy nedá stopercentne vedieť. Áno, bojím sa, aj keď je teraz všetko v poriadku," dodala Jordan. Modelke údajne veľmi psychicky pomohli zásnuby s jej partnerom – spevákom Peterom Andrem. "Pete je tak chápavý a súcitný. Môžem sa na neho spoľahnúť úplne vo všetkom. A on je moje všetko. On je môj svet," vyznala svoju lásku Jordan. Jej prvé dieťa - v súčasnosti trojročný Harvey, sa narodil na svet takmer slepý a podvýživený. Priceová sa počas prvého tehotenstva nevzdala účasti na bujarých londýnskych party a konzumovala v značnej miere alkohol.

Copyright©2004 TASR



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.